Дерменджиев: През второто полувреме показахме класа

19:58
Дерменджиев: През второто полувреме показахме класа
Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев сподели първите си впечатления от победата с 3:1, като гост на Пирин Благоевград в мач от 24-ия кръг на "А" група.

"Пирин са добър отбор, рано получихме гол, което се отрази на състава. Всички голове в мача са заслуга на моите футболисти. Не мисля, че имаше подценяване. Знаехме много добре как ще играят Пирин. Получихме гол и оттам не можахме бързо да влезем в мача и затова първата част беше такава. През второто полувреме показахме класа", сподели Дерменджиев.

"Ние играем докрай, може да ви звучи шаблонно. Играем мач за мач. Искаме да играем един атрактивен футбол, като не бих казал, че титлата е решена. Левски имат добър отбор, привлякоха добри футболисти", завърши наставникът на "орлите".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kabela91
06.03.2016 01:21

Добре , че накрая си взехме за което играехме , но притеснителното , е че подценяваме отбори и след това се чудим как да се измъкнем от ситуацията. Няма място за подценяване просто всеки мач трябва да се дава максимума от силите за да сме готови за големи мачове дали в ШЛ или ЛЕ . Там никой няма нас да подцени !!!