Георги Иванов: На тази нива не може да се играе

17:30
Георги Иванов: На тази нива не може да се играе
Спортният директор на Левски Георги Иванов бе доста ядосан след второто поредно равенството на тима.

Този път "сините" стигнаха до 1:1 като гост на Локомотив Пловдив в мач от 24-ия кръг. Гонзо изрази недоволство от състоянието на терена на "Лаута". Бившият голмайстор побесня и на поредните въпроси за съдбата на треньора Стойчо Стоев.

"Имахме ситуации, но на тази нива и с тази плажна топка не можем да играем. Има си някакви изисквания в идеята за Висша лига, но този Локомотив Пловдив с такъв терен и тези условия не виждам как ще ги покрие", коментира Георги Иванов.

"По-важното е, че Левски игра добре. Стига сте ме питали за Стойчо Стоев. Той има пълното ни доверие. Спирам да отговарям на такива въпроси", каза още Гонзо.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Chelsea86
06.03.2016 09:43

До коментар [@comment 1879676] от [@user Kalinho]:

Е ти какво чудиш? Има ли тема за Левски, която да не е осрана от червените комплексари?

rumbaki
06.03.2016 08:44

Локото на кой стадион играха ? Мисля че на същия май...Без такива оправдания. Левскар съм, но сините са безобразно слаби както и предния сезон - това е голата истина.

kabela91
06.03.2016 01:40

Тук Гонзо е напълно прав на нива не може да играеш на 100% от това което можеш.Тия тези , че и двата отбора играели на еднакви условия си ги запазете за себе си . Веднага казвам защо . Когато тренираш цяла седмица на нормална трева знаеш как да си водиш топката , как да подаваш , как да посрещнеш топка . И след това играеш мач на неравна трева , бабуни , локви , кал, липса на трева , топката ти подскача встрани , спира се в локва , не можеш да спреш и бягаш от кал и т.н. . Докато домакина всеки ден тренира там и знае всеки ъгъл на стадиона например къде топката скача много , къде топката не върви с пас по земя , къде не можеш да бягаш къде не можеш да спреш и много други фактори.
Ако Реал Мадрид или който и да е гранд дойде на едно гостуване примерно на стадиона на Черно Море няма да познаете дали това са този Реал Мадрид който сте гледали по ТВ-то.

Chelsea86
06.03.2016 09:42

Локото в момента не тренират на официалния си терен и го пазят за мачовете от А група, иначе ще домакинстват ама друг път. Това им е първи домакински мач... Колко да са тренирали на него? Един път преди мача най-много... То и терена на Тича не е по-добър, но там бихме нали? Въпросът не е само до терените... Ако не се лъжа от 2018 по правилник всички отбори трябва да са с добри терени. Тогава ще видим с какво ще се оправдават господата футболисти, треньори и капацитети...

Chelsea86
05.03.2016 18:33

Гонзо, Гонзо, стига се излага. Тези оправдания за нива и плажна топка са смешни. И двата отбора играят при равни условия... И къде я видя тази добра игра само не разбрах. Цяло полувреме нямахме положение...

KyKuTeCapau1914
05.03.2016 18:31

Гонзо, хубава работа, ама ..., бива ли така да се говори против родното игрище..

night_wolf1984
05.03.2016 17:57

че то всички стадиони в България са ниви с излючение на 3-4.....щом не може да играете футбол на тях..почнете ръгби да играете..поне ще направите тоя спорт популярен в България *smile*