Кадрови проблеми в защита за Венгер преди дербито на Северен Лондон

11:23
Кадрови проблеми в защита за Венгер преди дербито на Северен Лондон
Лошите новини за Арсенал продължават да се трупат една след друга, след като стана ясно, че вратарят на "артилеристите" Петър Чех и централният защитник Лоран Кошчелни ще пропуснат дербито с Тотнъм през уикенда.

Артилеристите преживяват кошмарен период, в който записаха три поредни загуби - от Барселона в Шампионската лига и от Манчестър Юнайтед и Суонзи във Висшата лига, като при поражението от "лебедите" двама от основните играчи на тима са получили травми.

Особено нелеп е случаят с Петър Чех, който е получил разтежение при включването си напред за корнер в последните секунди на двубоя на "Емирейтс".

След срещата разочарованият Венгер потвърди, че и двамата няма да могат да играят срещу Тотнъм. Дербито на северен Лондон е тази събота от 14:45 часа на "Уайт Харт Лейн".


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Arsenal966
04.03.2016 15:23

Срещу Лестър, младия Чембърс игра превъзходно и покриваше Варди през целия мач, тъй че ако Венгер ще рискува с някои играч, то по-добре да е Калъм Чембърс !

xienata_14_72
04.03.2016 12:15

Значи пак със дървото габриел и оспина който не знае къде се намира..Ако паднем и от Тотнъм просто е време за сериозни промени..Има още 10 мача до края на сезона така че още нищо не се знае но отбора трябва да започне да побеждава ако наистина ще се бори за титлата.Мале още не вярвам че отбори като Тотнъм и Лестър са първи и втори...