Гонзо: Няма смисъл да говорим за титла

08:56
Гонзо: Няма смисъл да говорим за титла
"Отборът днес игра под нивото си. Много са причините, футболистите играха преди 3 дни, имаме трима контузени", коментира спортният директор на Левски Георги Иванов след равенството 0:0 с Монтана на стадион "Георги Аспарухов".

"Не можахме да играем по най-добрия начин. През второто полувреме, когато всички футболисти искаха да вкарат гол, играта ни се разруши, разкъсаха се линиите и не можахме да играем по най-добрия начин. Отборът днес игра под нивото си. Много са причините, футболистите играха преди 3 дни, имаме трима контузени. Вие искате да правите сериозни изводи след втория мач ли? Смятам, че трябва малко да се успокоите и да спрете с въпросите и към Стойчо Стоев, и към мен за смяната на Стойчо Стоев. Той ще бъде треньор на Левски и повече не искаме да коментираме тази тема", каза Гонзо след двубоя.

Иванов коментира и вчерашните нападки от страна на футболния агент Николай Жейнов. "Смятам, че няма какво да отговарям на клевети и на хора, които търсят лична изгода. Мениджърски интереси няма да влияят в Левски. Някой си човек, който ни прави натиск и ни обяснява какви футболисти е предложил и ние не сме ги взели, това е преценка на треньора и на ръководството, а не някой да ни го налага".

Директорът на сините призна, че Левски вече няма шанс да спечели титлата през този сезон. "Питайте Футболния съюз, при положение, че ни взеха 7 точки, актуална ли е темата? Според мен вече не, още от първия мач, който изгубихме, при положение, че Левски изоставаше с 5 точки от Лудогорец. След днешния мач наистина няма смисъл да говорим за титла. Трябва да изградим отбор, да показваме едно добро ниво. Смятам, че имам футболистите и потенциала да го направим, но изисква време".

"Смятам, че в скоро време, когато всички са готови и когато минат мачове от сезона, Левски ще бъде силен. Смятам, че следващата година Левски ще се бори за шампионската титла, вече цел реална, поставена", завърши Гонзо.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kabela91
03.03.2016 12:26

Гонзо убива Левски само нищо повече кога ли ще го изритат това се питам и когато стане тогава Левски ще се върнат отново като претенденти за титлата .