Юнайтед не сбърка срещу Уотфорд

00:06
Юнайтед не сбърка срещу Уотфорд
Манчестър Юнатйед спечели с минималното 1:0 срещу Уотфорд на "Олд Трафорд" и по този начин удължи победната си серия във всички турнири на три мача, което не е особено продължително, но идва в изключително важен момент от сезона за червените дяволи.

С трите точки от днес момчетата на Луис ван Гаал настигнаха градския си съперник Манчестър Сити в борбата за четвъртото място в класирането на Висшата лига.

Единственото попадение за 20-кратните шампиони на Англия отбеляза Хуан Мата в 84-ата минута. Тогава испанският халф изпълни прекрасен фаул от границата на наказателното поле, за да простреля Аурелио Гомеш и да донесе победата на своя отбор. Като цяло днешният двубой не бе никак добър за Манчестър Юнайтед, който отново показа слабости в атака, но въпреки това спечели трите точки.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kapitana123
03.03.2016 01:07

Честито на Юнайтед и на съдията - заслужи си почерпката *wink*. Между нас да си остане фаула беше в другата посока, а картончето за Марсиал, ама аз да не се обаждам, че и нас яко ни подпират нещо напоследък и дет се вика прогреса е неизбежен *beer*

billy_944
03.03.2016 00:40

Мачът бе напълно равностоен,отзад с тези подаръци единствено спасяванията на Де Хеа и егоизма на Игхало ни спасиха,а мачът бе спечелен от един перфектен свободен удар.Депай и Ерера отдавна не бяха правили по-слаб мач отзад същото важи и за Блинд.Десният ни бек куца ще трябва Дармиан да се налага и ако не успее Варела да бъде изборът,защото с тези ротации наистина нещата няма да се получат.Шнайдерлин,Де Хеа и Рашфорд бяха на ниво с оглед на това,че от четирите отбора пред нас три загубиха можем само да благодарим на Мата и да усмихваме след четвъртата поредна победа.*beer*

thunder4obg
03.03.2016 00:32

Фен на Юнайтед съм...доста слабо играхме,без почти никакви чисти положения цял мач.Бяхме надиграни до 60-та минута и само Де Хея и късмета ни спасиха.Надявам се да се подобрим в следващите мачове.Марсиал,Мемфис и Блид бяха тотална трагедия.Рашфорд,Мата и Де Хея бяха най-добрите ни тази вечер да се надяваме,че ще продължат все така

United_11
03.03.2016 00:18

Този кръг определено беше "нашият"! Освен това бихме Арсенал и имаме мачове с останалите три отбора пред нас, така че можем да се намърдаме в четворката. Рашфорд беше много активен, което ми хареса, а Блинд е толкова уморен, че все едно играхме с човек по-малко, трябва му почивка. Смените на ван Гаал можеха да бъдат по-добри, но пък той стоя доста време край тъч линията, така че има напредък. *lol* Честита победа! *beer*

MemphisDepay
03.03.2016 00:09

Честито победа пичове!
След като всички други играха отново за нас, най-накрая и ние играхме за себе си.
Загубите на Арсенал, Тотнъм и Сити ни приближват максимално до тях и до Топ 4.
Още сър Алекс го беше казал, че в Англия можеш да успееш, само когато се научиш да побеждаваш с 1:0 в наглед загубени мачове.
Е, днес най-накрая го направихме срещу Уотфорд и това ни прави щастливи... *lol*
Разбира се че не трябва да слагаме розовите очила, а да бъдем реалисти.
Ман Юнайтед имаше много слаби минути днес и много слаби места в отбора, но футбола е игра на голове и с този осакатен състав победата и трите точки са най-важни.
Чакат ни много тежки мачове с Уест Хям за ФА Къп и Ливърпул в Лига Европа, нека сега да се преборим успешно в тях, а после пак ще мислим за Премиър.
Глори Глори Ман Юнайтед... *devil**devil*