Реал Мадрид се върна на успешния път (видео)

00:02
Реал Мадрид се върна на успешния път (видео)
Реал Мадрид надигра като гост с 3:1 Леванте в двубой от междинния 27-и кръг на Ла Лига.

Гол от дузпа на Кристиано Роналдо (34'), автогол на Диего Мариньо (38') и попадение на Иско (90') донесоха точките за мадридчани.

Дейверсон вкара почетен гол в 39-ата минута.

С успеха Реал се поокопити след загубата в дербито с Атлетико Мадрид, макар да остава много далеч от върха, окупиран от Барселона.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

mitko1010
03.03.2016 14:38

Играхме с последния в класирането, но най- важното е, че го победихме и взехме трите точки. Не е трябвало като цяло да имате големи очаквания да се получи спектакъл от този мач. Реал си излезе за една скромна победа, без много усилия си я и постигнаха. Оставяйки победата настрана, се забелязва, че има играчи, които е незнайно защо са в този клуб.
Интересно ми е защо Данило и Начо не притежават абсолютно никаква техника. Играта им се гради основно на пасове по земя и волско тичане. Освен, че не притежават техника, не вдъхват и увереността, която дават съответно Карвахал и Рамос.
Малко по малко титулярите ни започват да се завръщат. Карвахал и Рамос се завръщат. Бензема, Марсело и Модрич също трябва да се завърнат в рамките на седмица, две. Гарет Бейл е готов за игра, още малко му остава, за да се появи на терена. И когато целият ни състав е готов, тогава ще ми е интересно как ще протече играта ни. Дали титулярният ни състав ще намери набързо ритъма си или ще му е нужно малко повече време, което пък ще коства спечелването на Шампионска лига. Трябва да се борим, няма как. Ние сме МАДРИД!!

sdw
03.03.2016 11:18

А иначе до играта ни,на мен ми се струва,че половината отбор е за смяна.Нито Начо ми харесва в защита,нито Данило ми харесва,въпреки умението да играе и по двата фланга като бек.Освен късметлийския гол на Борха,нещо не го виждам тва момче в Реал.Хубаво е от школата ни,но да го дадем под наем на някой отбор да се обиграе,че има още доста хляб да яде.А Хамес,освен хубавите шутове и пасове,които прави,липсата на бързина е толкова видима,че чак натежава ...

gordon_shumway
03.03.2016 00:06

Голове от дузпа срещу слабаци - Пеналдо продължава да си затвърждава класата *lol*
Този сигурно с всеки месец цената му пада с по 10 милиона - накрая като стане време да го продават само някой безмозъчен президент може да си хвърли парите за него...

sdw
03.03.2016 11:15

Ако си гледал мача щеше да видиш Пеналдо колко удара във вратата наби,включително и греда.А дузпата сигурно беше най-неоспоримата дузпа от началото на сезона.Ама дай да хейтваме,кво като не си гледал и един мач от Примера.Повечето хора в този сайт гледат Реал единствено по BTV Action,когато дават ШЛ.

Drogba_d
03.03.2016 11:15

Защо говориш като не си гледал мача ... Какви пропуски като Леванте имаха 2-3 чисти положения а при нас само роналдо изтърва 5-6 чисти... Добре играхме но да не забравяме че бяхме с последния !


03.03.2016 01:14

Колко да са убедителни без Карвахал, Марсело, Рамос, Модрич, Бейл и Бензема ? Изиграйте вие един мач без 6 основни играчи да видим дали ще биете. Голът на Леванте пък беше престъпно зачетен. При атаката им фаулираха един след друг двама наши играчи, а съдията сънародник на Вияр си замълча гузно.

kiril_kovachev
03.03.2016 01:06

Maча не го гледах, но дузпа си имаше доколкото виждам от повторението. Изпълнението беше добро. Но отново смятам, че Реал не са били убедителни. Пропуски на Леванте + доста късметлийски гол за Реал. Като цяло далеч не бяха убедителни.