Стоев: Нападателите ни не са готови

21:05
Стоев: Нападателите ни не са готови
Наставникът на Левски Стойчо Стоев оправда с няколко неща домакинската издънка срещу Монтана - 0:0.

"През второто полувреме бяхме изключително припряни и неорганизирани и допуснахме много технически брак - коментира специалистът. - Освен това промяната в тактическата схема и изваждането след това и на един защитник доведе до това, че вместо да увеличим офанзивната си мощ, ние започнахме да си пречим. Всеки искаше да стигне възможно най-бързо до вратата и не бяхме спокойни и уверени в крайната фаза. На полувремето казах точно това на футболистите, но се получи обратното. Постепенно натежа и това, че срещата отиваше към своя край".

Треньорът говори и за проблемите с отсъстващите играчи. "Липсата на трима основни футболисти си каза думата. Освен това нападателите ни не са готови: Венцислав Христов и Бабатунде Адениджи закъсняха с подготовката, а се видя, че и Джереми де Ноойер не е в кондиция и дори самият той поиска смяна. Принудени сме да се опитваме да налагаме някакъв стил с играчи, които все още не са в нужната спортно-техническа форма. За съжаление нямам твърде много опции", продължи Стоев. 
 
С това реми Левски изостава на 10 точки от Лудогорец и почти сигурно няма шансове за титлата. "Не искам да коментирам дали с това е приключил спорът за първото място, защото нещата бяха предопределени още в началото на полусезона с отнемането на точките ни заради изваждането на Литекс. "За нас е по-важно да изградим отбор, който при евентуално класиране в евротурнирите да покаже сериозно ниво и да се представи добре, каза още Стоев. - Един неудачен резултат сега не трябва да бъде нещо като крайна оценка. Това може да се случи още до края на шампионата. Не бих казал и, че разликата с Лудогорец влияе върху психиката на момчетата. Ние със спортния директор ги бяхме успокоили преди това. За тях е важно да излизат на терена уверени и да се представят добре. А все пак днес това беше просто един мач - вече гледаме към следващия".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

messi_vampire
02.03.2016 21:50

Стига с тези оправдания, а почнете да работите като хората.Какви специалисти сте вие? Шушумиги .. Левски е най-великия клуб в страната , вземете заслужете мястото където се намирате.. с оправдания от типа ''ма те не са готови, ма те късно се присъединиха към клуба'' . Не може вечно да залъгвате СИНИТЕ фенове. Всичко си има край .. Стига толкова безобразия в любимия клуб на милиони хора!!!
САМО ЛЕВСКИ!!!

Chelsea86
02.03.2016 22:31

Не, че не са готови. Те просто толкова си могат. Феновете даже ги освиркаха като връщат топката от безсилие и липса на идея чак до Йоргачевич. То едно нещо или го можеш или не, няма такова нещо като не съм готов. Имам леки съмнения, че тази среща беше пълно порно... Но не ми се навлиза в конспирации като червените. Само Левски!