Калдерон: Перес повтаря едни и същи грешки

12:46
Калдерон: Перес повтаря едни и същи грешки
Бившият президент на Реал Мадрид Рамон Калдерон не пропусна поредната възможност да критикува настоящия ръководител на клуба Флорентино Перес. Калдерон този пъти използва за повод поражението у дома от градския конкурент Атлетико с 0:1.

"В случая с Флорентино се потвърждава, че човекът е единственото животно, способно два пъти да се спъне в един и същ камък. Той вършеше същите грешки и когато за първи път оглави клуба. Сега те се повтарят! Върнахме се към същата система - един и същ човек разрушава всичко, започвайки от треньора, за да се стигне до лекаря. В момента клубът се намира в ситуация, която на никой не му е на сърцето. Не знам какво ще се случи занапред", обяви Калдерон.

В момента Реал е на трета позиция, като изостава от Атлетико с 4 точки и от Барселона с 12.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ryangiggs1000
02.03.2016 01:38

Аз не знам само, защо Вие си мислите, че на Перес интереса е Реал да печели? Неговия интерес е Реал да е маркетингов гигант и парите да му се леят в джоба и той успява в това. Това, че някои са дали зор за титли, купи и т.н. едва ли го вълнува.


02.03.2016 07:10

Изобщо не си наясно с нещата ама трябва да хейтнеш ! Нищо не се лее в джоба на Перес защото не е собственик на Реал, а е на изборна длъжност и като няма успехи феновете могат да му духнат под опашката. Изборите са след една година, освен ако не ги изтеглят по-рано. Едва ли има футболен шеф, който да не иска успехи, проблема на Перес е че ги търси по грешния начин. А в джоба се лее на вашите еврейски собственици, пък и на други английски отбори, които повече ги вълнуват милионите на Скай спорт отколкото липсата на трофеи, затова и такива като Венгер оцеляват години без титли.

catalan
01.03.2016 18:29

Най-добър президент е този,за който не се говори много много и оставя хората си да работят ,тоя не се спря.

Drogba_d
01.03.2016 13:58

Калдерон тоя интригант е сигурно единствения по некадърен президент от перез , който сме имали

crazy_rabbit
01.03.2016 15:52

А за това се иска много талант ! *joking*