Венгер: Фокусирани сме върху Суонзи, ще се борим за титлата

12:32
Венгер: Фокусирани сме върху Суонзи, ще се борим за титлата
"Не мислим за загубата от Юнайтед и сме се фокусирали върху мача със Суонзи. Ще се борим за титлата", обяви мениджърът на "артилеристите" Арсен Венгер.

Лондончани имаха тежка седмица, като последователно загубиха от Барселона в Шампионската лига и Манчестър Юнайтед във Висшата лига, отдалечавайки се на 5 точки от лидера Лестър. Утре вечер те ще имат възможността да се върнат на победния път при домакинството си на Суонзи.

"Дадохме много от себе си срещу Барселона и това се отрази на вярата ни в мача с Юнайтед. Не сме доволни от резултата. Загубихме концентрация в два момента и бяхме наказани. Искаме да трансформираме негативното чувство в позитивно, за да създадем солидарност. Не мислим за загубата от Юнайтед и сме се фокусирали върху мача със Суонзи. Ще се борим за титлата", коментира Венгер.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

catalan
01.03.2016 18:30

по-лесен сезон за титла на Арсенал не знам как е възможно да има и те пак се дънят и дънят,не заслужават да са шампиони Арсенал,нямат духа и волята за такива.

Arsenal_tr
01.03.2016 16:49

В 60% от мачовете си този сезон, футболистите не си даваха много усилия, с изключение на един-двама. Оказа се, че Венгер направи наистина добро попадение с Чех, но липсата на креативно нападение е пак негова вина. Не можеш да разчиташ на дърводелец като Жиру. Уж нападател, а на чисти голови позиции търсим сензацията с пас *lol*

rokera_henry
01.03.2016 14:24

Некадърници! След тоя резил, който още ме държи съм обиден на Теб, Венгере, Играчите и скапаното ти ръководство най вече за безобразното представяне в този мач! Всеки път на тръни се играе, всеки път провал.. Това не е шампионски отбор, а банда наемници, които носят фланелката, за да си взимат голямата заплата. Обиден съм от това, че не ги е грижа за феновете... Некадърни безхарактерни женички.. По-добре да пуснат женския отбор там, те поне имат хъс и играят за победа!

SuperMario77
01.03.2016 13:46

Бля бля бля... Всеки път едни и същи мохабети... Как не им писна на всички свързани с този отбор и че му е време да си ходи...