"Tuttosport": Манчини е аут от Интер след края на сезона

12:24
"Tuttosport": Манчини е аут от Интер след края на сезона
Президентът на Интер Ерик Тохир и Роберто Манчини се договориха за разтрогване на договора на треньора след края на сезона, съобщи " Tuttosport".

"Нерадзурите" стартираха силно сезона, но постепенно започнаха да губят позициите си и в момента има вероятност да не намерят място дори в Лига Европа.

В същото време клубното ръководство няма готовност да удовлетвори претенциите на Манчини да бъдат отделени пари за сериозно подсилване на отбора през лятото.

Манчини е един от кандидатите за нов селекционер на Италия. Постът ще стане вакантен след Евро 2016, когато Антонио Конте ще се присъедини към английския Челси.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

El_Fenomeno_9
01.03.2016 16:30

Не е проблема на Интер трите дърводелеца в средата ... Интер , също като Рома , има страхотни единици , но СЪЩО като Рома играят трагично ! Според мен е дори по - зле , защото няма и дисциплина и съвсем ми е трудно да повярвам , че ще се възродят като "вълците"

Drogba_d
01.03.2016 13:25

Ами най добре ще е нямат никаква идея играе с 3 дефанзивни дърводелеца в центъра е ... Имат играчи които могат да играят по добър футбол с друг тренер *smile*