Раниери: Тотнъм е най-големият фаворит за титлата

12:14
Раниери: Тотнъм е най-големият фаворит за титлата
Мениджърът на Лестър Клаудио Раниери смята, че в настоящия момент, най-големият фаворит за титлата във Висшата лига на Англия е Тотнъм Хотспър.

Лисиците водят с 2 точки пред Шпорите и 5 пред Арсенал в подреждането, а тази вечер ще приемат Уест Бромич Албиън.

"За мен Тотнъм е най-големият фаворит, а след това идват Арсенал и Манчестър Сити. Шпорите са много силни. Защитават се солидно, атакуват добре и знаят какво искат. Никой не говори за тях, но всъщност са в отлична позиция” коментира Раниери.

"Да, ние сме изненадата на сезона и това е фантастично. Ако трябва да сме реалисти обаче, Тотнъм, Арсенал и Сити са големите претенденти. Ние си свършихме работата. Спасихме се, а сега искаме да постигнем нещо ново, което може да стане само ако мислим единствено за следващия двубой. Срещу Уест Бромич можем да бием, да паднем или да завършим наравно, но ще ни интересува единствено нашето представяне", обясни италианският специалист.

"Не съм забравил момчетата да говорят за титлата. Те трябва да свикват с напрежението и да успяват да го преодоляват. Не е важно обаче дали ще сме шампиони, а да се подобряваме във всеки мач", заяви Клаудио Раниери.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

rimlianin
02.03.2016 01:00

Най-големият фаворит още от септември беше и продължава да е Манчестър сити !

drogba_fen_911
01.03.2016 22:39

Леле представям си Арсенал колко ще се насерат ако Тотнъм станат шампиони.... *joking*

vale_pika555
01.03.2016 20:03

Тоя пък Раниери лично мен супер много ме дразни с изказванията си . Все някой друг отбор е фаворит , но своя тим се прави , че не го зачита за такъв . Ясно е кои са фаворитите , няма смисъл да продължава с тактиката да се прави на лисица .

wengerout
01.03.2016 20:09

Първо- няма как да каже, че те ще станат шампион, опитва се да свали напрежението, което е нормално.Не можеш да говориш много, дори Сити да бяха първи, съм сигурен, че Пелегрини нямаше да говори как те ще са шампиони, а щеше да казва,че има още време.Да не говорим за Лестър. А и да не говорим, че например последните им три мача са тежки и нищо чудно да не вземат и 1 точка от там.А има още и други, като цяло е март и е рано да се правят сметки.

monteg
01.03.2016 16:03

"забравил" сигурно е "забранил" *smile*

catalan
01.03.2016 12:47

Арсенал 1 път да са 3ти,а не 4рти и ще са точно зад Тотнъм *lol* Аз лично искам Лестър да са шампиони,но и Тотнъм е добра опция.

Amateur1878
02.03.2016 10:03

А ако си мислиш, че няма напрежение в Лестър... Те в момента пишат история. И на ВЛ, и за самите себе си. Хубаво, не са фаворити или нещо от сорта, но изобщо не си мисли, че няма напрежение. Феновете също очакват да са шампиони предвид сезона до момента. ИЛи може би си мислиш, че феновете ще подминат с тънка усмивка изпускането на титлата!? Така че напрежение има. А Раниери именно това се пробва - да свали напрежението от самите играчи. Но напрежението от очакванията на феновете няма как да се свали. Вече не.

fivooo
01.03.2016 22:54

Какво напрежение? Аз не мисля, че в този отбор има напрежение. Няма и защо да има - изпълниха си мисията, не са харчили милиони за селекция, нямат ултиматуми, феновете също нямат настървено желание за титла (в смисъл и да не я спечелят пак ще са предоволни). Всичко това им е абсолютен бонус и няма причина да има напрежение. Това, което може да ги срине е умората и липсата на манталитет.

Danskrastev
01.03.2016 22:30

Губят от Уест Хям ние ги бием и свършва приказката на кокошките, Лестър ще се дънят тепърва няма страшно ти Арсенал не ги мисли...Раниери е хитра лисица прави се на ударен, че уж нямат шанс за да стане накрая двама се карат трети печели, много правилна стратегия, въпроса е дали ще издържат футболистите на голямото напрежение....