Пирло: Щях да съм в Челси, ако не вярвах, че можем да спечелим Скудетото

14:51
Пирло: Щях да съм в Челси, ако не вярвах, че можем да спечелим Скудетото
Ако не вярвах, че Милан може да спечели Скудетото, сега щях да съм в Челси, каза халфът на "росонерите" Андреа Пирло.

Футболистът на италианския гранд бе смятан за сигурно ново попълнение на "сините" от Лондон, но в крайна сметка остана верен на червено-черната фланелка.

"Едно нещо трябва да е пределно ясно. Ако аз не бях сигурен, че Милан е точното място за мен и не вярвах, че този отбор ще спечели Скудетото, сега щях да съм в Челси. Моята цел е да печеля и то с Милан. Вярвам, че е възможно. Този сезон всички ще разберете наистина какво могат ветераните като нас, както ни описвате. За нас е предимство, че не сме фаворити. Дори не можете да си представите колко сме мотивирани. Сигурен съм, че ще накараме доста хора да си върнат думите назад. Ние сме Милан и ще се борим за Скудетото, Шампионската лига и Копа Италия. Останах именно заради това", каза Пирло.

"Знаех, че Челси готви сериозна оферта за мен, агентът ми ме държеше в течение през цялото време, но ми писна да си прекарвам лятото на телефона. Причината е много проста. Исках да остана в Милан и никога не съм казвал, че ще напусна. Също така трябва да призная, че знаех какво ще стане още 3 дни преди Силвио Берлускони да го обяви публично. Анчелоти беше разочарован, но ме разбра. Казах му, че Леонардо държеше на всяка цена да остана в Милан и това ме направи много горд", добави още халфът на Милан.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Dagoberty
08.08.2009 23:02

*wink* Браво остана верен на клуба,това е страхотна вест за всички тифози на Милан *thumb_up*

chelsea28
08.08.2009 18:40

Пирло няма да може да си пасне с челси затова не ни трябва поне според мен

ACMilan22
08.08.2009 17:11

Според мен Пирло трябваше да стане капитан!

Jayfrog
08.08.2009 16:27

А ти си ограничен и нищи не разбираш от футбол.. *thumb_up*