Президентът на Палермо: Инфантино си е купил победата

21:05
Президентът на Палермо: Инфантино си е купил победата
Босът на Палермо Маурицио Дзампарини направи поредното си ексцентрично изявление.

Италианският бос обяви, че промяната на президента на ФИФА, с избирането на Джани Инфантино няма да промени нищо в структурата и проблемите на футбола.

"Системата си остава същата. Новият президент на ФИФА е част от бюрократичната система в продължение на много години," обяви Дзампарини.

"Щом са избрали Инфантино, значи той просто си е купил повече гласове от онзи шейх, който му бе конкуренция," каза италианецът пред Radio Bruno.

"Надявам се, че ще ме накажат за тези ми думи. За мен би било удоволствие," завърши в типичния си стил Дзампарини.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ApricotGarden
01.03.2016 08:56

Напротив. Точно европейските футболни федерации, като едни от най-богатите имат интерес да имат послушни хора по високите постове.

ReDeViL666
29.02.2016 22:41

На шейха жалния не са му стигнали парите, за да си гарантира позицията на президент , а Инфантино с бюрократичната си заплата е изкупил гласовете които са му нужни!Пълни глупости! Може да се купи гласа на някоя карибска република на която и е все тая какво ще стане, но на повечето държави - особено Европа, Америките и Източна Азия не може да се купи ей така гласа . Този човек ще направи много повече за Европейския футбол отколкото който и да било друг кандидат.Пожелавам му успех!

sakata_97
29.02.2016 22:05

Надявам се, че ще ме накажат за тези ми думи. За мен би било удоволствие," завърши в типичния си стил Дзампарини.Лудак
*joking**lol**beer*