Ван Гаал: Съжалявам за постъпката си, но...(видео)

20:12
Ван Гаал: Съжалявам за постъпката си, но...(видео)
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал коментира ситуацията от  дербито с Арсенал (3:2) на "Олд Трафорд", в която холандецът се хвърли на земята, за да покаже нагледно на четвъртия съдия как футболистите на топчиите симулират.

"Винаги гледам да седя на резервната скамейка, но днес емоциите бяха прекалено много. Извиних се на съдията, искам да се извиня и на клуба. Трябва да контролирам емоциите си", сподели Ван Гаал.

Репортер репликира специалиста с думите: Защо се извинявате? Феновете одобриха постъпката Ви.

"Те не винаги са мъдри за подобни неща", отвърна Ван Гаал.

"От опит знам, че обичайно младоците играят добре в дебюта си. Вторият мач винаги е по-различен. Маркъс Ръшфорд обаче се представи добре и в двата мача, което говори, че той е специален талант", каза още Луис Ван Гаал.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Amateur1878
29.02.2016 10:33

Не виждам защо се извинява!? Феновете на Юнайтед искат да гледат:

1. Добра игра от отбора - в последните мачове определено показваме страхотна игра и, най-вече, резултатна. Съвпадение или не, но откакто започнахме да залагаме повече на юношите.

2. Треньор, който да "гори" за Юнайтед. Който е съпричастен със случващото се НА терена. А не да губим в резултата или да ни мачкат на терена, да се пишат романи по време на мача и след мача четене на конско. Тези играчи трябва да видят, че и на треньора му пука по време на мача. Да видят Шефа как се застъпва за тях. Е - вчера Ван Гаал го показа и то по какъв начин *smile* Как ги подкрепя по време на мача или да видят колко е ядосан от случващото се. Да каже на някой "мръдни вдясно, а ти напред". А не просто цял мач да си стоят в квадратчетата и да не смеят да ги напуснат. Това действа на мотивацията на играчите ПО ВРЕМЕ на мача. Най-накрая видяхме и Ван Гаал с такова нещо.

Ако продължаваме така да вървим до края на сезона и да показва малко повече емоции, то съм склонен да му се даде още време и следващият сезон. Харесаха ми и момците, и треньора вчера.

El_Fenomeno_9
29.02.2016 01:46

Най - важното е че най - накрая започна да показва емоции за Юнайтед . Преди - важни мачове , важни голове , всички се радват , той малки котита си рисуа *lol* Може би му се остава в Юнайтед и ако наистина ги вземе присърце , защото не вярвам , че някой се съмнява в уменията му на треньор , определено ще ги възроди много ... При толкова темпераментен треньор да стои толкова скучаещ на пейката , има нещо гнило

kabela91
29.02.2016 00:01

На снимката се вижда как публиката гледа само него а не гледа мача *lol**lol*

wolfwolf
28.02.2016 21:29

Дали си е записал в тефтера стила на падане и твърдостта на тревата? *lol*

kristianoooo
28.02.2016 21:13

Тази вечер са Оскаритеϟ... Жалко че не е номиниран!!!☜*joking**joking**lol*