Французите не искат Бензема в националния отбор

12:17
Французите не искат Бензема в националния отбор
Френските футболни запалянковци са против връщането в националния отбор на Карим Бензема, показа представителна анкета. Нападателят на Реал Мадрид бе отстранен заради участието си в изнудването на халфа на "петлите" Матьо Валбуена.
 
Въпросът за връщането на Бензема в представителния отбор е бил зададен на 996 французи на възраст над 18 години. Внушителните 70% от тях са се изказали срещу тази инициатива. При това 67% от анкетираните имат негативно отношение към националния отбор на Франция като цяло, пише авторитетният " L’Equipe". Друга негативна тенденция е, че 78% от французите не вярват в победата на своя отбор на домашното Европейско първенство през лятото.  

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

wengerout
28.02.2016 14:03

Е как да имат позитивно мнение, като там няма 1 французин. Отборът им е пълен с негри и араби, аз лично не бих се радвал на такъв отбор.Представете си нашия футболен отбор да е пълен с такива, по-добре да си гледам Попето,Бодурката и Манолев, отколкото Ибрахим,Карим,Самир и такива...

wengerout
28.02.2016 16:56

Като цяло всеки си има своите разбирания и виждания за живота.Да казваш на някого, че е ограничен е ограничено само по себе си,защото ти не разбираш техните виждаия. Иначе ти си такъв, каквито са твоите родители и корени. Аз имам братовчеди,родени в чужбина, но те са българи. А накрая се получава една мешена скара, без ценности и родолюбие, които се управляват по-лесно,защото няма единство. Както и да е, това не е за спортен сайт, мнението ми лично е, че аз не искам моята страна да се представлява от такива като играчите на френския национален отбор.Само ги виж на какво приличат и какви са.

ivanrealmadrid1
28.02.2016 15:19

човек е такъв, какъвто се самоопределя, ако си роден в една държава и цял живот си бил там и я обичаш - ти си такъв.Зидан като е от алж. пр. да не би да го мразят, само ограничени хора мислят по този начин

stella_artois
28.02.2016 14:32

Е те и германците са така, ама си ги подкрепят *wink*