Абиати: Ще е грешка, ако уволнят Михайлович

11:23
Абиати: Ще е грешка, ако уволнят Михайлович
Вратарят на Милан Кристиан Абиати изрази подкрепата си към наставника на тима Синиша Михайлович. Въпреки неубедителното начало на сезона за „росонерите”, в момента грандът от Милано се намира в серия от 10 мача без загуба във всички турнири. Благодарение на това „червено-черните” отново са в борбата за местата даващи право на участие в Европа през следващия сезон.

Според Абиати, който остава втори избор на Михайлович под рамката на вратата, именно треньорът е с ключова роля за добрата форма на тима.

„Според мен ще бъде грешка ако ръководството на тима реши да прави рокади на треньорския пост през лятото. Михайлович е точният човек за Милан. В момента изграждаме нещо голямо и според мен вече поставихме основните. Затова смятам, че би било грешка да се прекъсва този процес”, заяви Кристиан Абиати.

Във временното класиране на Серия А Милан заема шестата позиция с актив от 44 точки. „Росонерите” ще опитат да продължат доброто си представяне при утрешното си домакинство срещу коравия тим на Торино.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация