Младенов: ЦСКА по най-бързия начин трябва да бъде върнат в елита

12:46
Младенов: ЦСКА по най-бързия начин трябва да бъде върнат в елита
Бившият старши треньор на ЦСКА Стойчо Младенов бе потърсен за коментар от "Тема Спорт" относно проекта за създаване на Висша лига от лятото. В края на декември миналата година Екзекутора на Ливърпул излезе с призив в своя официален сайт, чрез който настоя за рестарт на българския футбол.

" ЦСКА трябва по най-бързия начин да бъде върнат на най-високото ниво. Това няма да се уморя да го повтарям. Още от лятото "червените" трябва да са там. Все още не съм се запознал в детайли с проекта на БФС за Висша лига и затова не искам да го коментирам", заяви Младенов.

"Аз обаче имам идея за първенството и в скоро време ще разкрия каква е тя. Хубаво е, че от футболния съюз най-после са се активизирали и са започнали да правят нещо. Дано обаче има конкретни решения, а не само приказки", допълни още специалистът.

Преди време емблематичният голмайстор на 31-кратния шампион на България написа, че е настъпил "денят, в който трябва да спасим българския футбол". Освен това Стойчо на няколко пъти изрази подкрепата си към намеренията на Гриша Ганчев, свързани с "армейците".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

night_wolf1984
26.02.2016 14:19

Сребролюбеца Стойчо да не знае много...защото той и Лупи ограбиха милиони от клуба от комисионни.Да не забравяме и синковеца с конусите,който взимаше голяма заплатка....По скоро Стойчо симетлийски и Лупи са екзекуторите на ЦСКА!!!