Гласят Вили Вуцов за треньор на Левски

10:22
Гласят Вили Вуцов за треньор на Левски
Определени кръгове около Левски се възползват от ситуацията в клуба и вече предлагат кандидатурата на Велислав Вуцов за треньор на отбора. Бъдещето на Стойчо Стоев на "Герена" е повече от несигурно и някои от шефовете се опасяват, че тимът може да изпадне в летаргия с оглед намаляващите до минимум шансове за спечелване на шампионскта титла. Веднага са се появили съветници, които са се заели със задачата да убедят Иво Тонев да смени тихия Стоев с шумния Вуцов. Търси се ефекта на стреса.

Сред обсъжданите варианти за нов наставник е и Димитър Васев.

Други лобита около новите собственици се опитват да прокарат идеята за още по-голяма промяна, като са предложили смяна на цялото спортно-техническо ръководство, а на тяхно място да дойдат Гошо Гинчев като спортен директор и Петър Хубчев като старши треньор.

Ако Левски не спечели мача си с Черно море, нищо чудно да бъде свикан извънреден Управителен съвет с една точка в дневния ред - бъдещето на Стойчо Стоев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ub7
26.02.2016 15:50

*smile*)))) е страшен удар ще е.. особено ако си пие хапчетата против крещене *smile*

Yamaha96
26.02.2016 15:24

По бързо го взимайте има много кандидати за подпис с Вуцов на опашка са !!!!!

bojkt
26.02.2016 13:19

абе тия от ръководството са много умстевено способни. Преди началото на сезона, целта на отбора беше да се класира за европейксите турнири. Изведнъж имат мерак левски да става шампион. Защо? На каква база? нали се вижда, че с тия футболисти едвам за ЕТ ще се класира отбора. Как очакват да стане нещо, като всеки трансферен прозорец купуват 7-8 футболисти и още толкова продават? Ми те само 1полусезон се запознават момчетата и аха, аха да покажат нещо и го гинят. Стойчо не е винов за нищи, даже извлича прекалено много от този отбор....

sviliev
26.02.2016 13:19

Ако наистина сменят Стоев с Вуцов, ръководството им трябва да получи златен скункс от ''Господари на ефира''. Стоев е кадърен треньор, показа го с Лудогорец, а и с Миньор преди това. Ако толкова искат да го сменят, Хубчев би бил добър вариант, но не знам той как ще бъде посрещнат на ''Герена'', защото, въпреки че навремето игра 4 години в Левски, май не го харесват много-много левскарите заради нки негови изказвания. Другия негативен оттенък при Хубчев е ужасно грозния футбол, който практикува в Берое.

ko4o4
26.02.2016 12:01

аааа хахахахахаха *lol*
п.п.. стига бе ... дори и гонзо не може да е толкова тъп *confused*
п.п.п. *beer*

sundza
26.02.2016 12:22

Може, може - за пари всичко може. Всъщност какво означава "възползване от ситуацията". Какво и е на ситуацията, че трябва да се има недоверие към треньора? Аз не помня някой да е поставял цел титла в началото на сезона. Ако някой е имал претенции към такава с този отбор и по-скоро приличащото на отбор в през есента, значи няма мозък. И доколкото ми е известно главната задача на Стоев е да сглоби отбор, който да класира в зона Европа. Да, по стечение на обстоятелствата Левски беше и първи известно време и някои се размечтаха. След това Лудогорец се върна на първото място и тея някои започнаха да създават ситуации. НЯМА ситуация, оставете ни треньора на мира и можем да чакаме постепенно успехите да дойдат. С Вуцов единствено можем да построим цирк на Герена за да чакаме някакви успехи.

Chelsea86
26.02.2016 11:51

Левски се управлява от УС и никой не може да махне Стоев без единодушното съгласие от всички членове. Един глас да е против и Стоев си остава, а феновете имат два гласа от НКП и тръста. А както се вижда голяма част от феновете сме за оставането на Стоев. *wink*

MaLkO_LuD94
26.02.2016 11:48

Оставиха Стойчо Стоев да направи селекция да направи подготовка с отбора сега мина един кръг и го сменят за една ов*а GENIUS *cigarette*

wolfwolf
26.02.2016 11:06

Наще трябва да са ненормални да направят това сега, пак ше утрепат Левски

simon_66
26.02.2016 11:05

Този клоун дори не бих пожелал и на най-големия съперник за треньор... може да е емоционален, да успява да говори приповдигнато на играчите и на моменти да ги мотивира, но уменията му като треньор не стават дори да води отбор като Славия... треньорът на Левски си е точният, Стойчо Стоев, обаче качеството на играчите е слабо.. трябва да минат поне още 1-2 години да се стабилизира финансово клуба, за да могат да закупят истински качествени футболисти, а и да се обиграят моментните помежду си. Налагане на Деян Иванов щеше да е добре, но това трудно ще се случи с привличането на Сашо Александров. Поне Костадинов да не барат, че си му личи, че има качества! Останалото явно пак ще е смес от застаряващи футболисти и чужденци с доста съмнителни качества.

nasko_iliev54
26.02.2016 10:56

Той е боец и винаги вдига духа на играчите където е бил и след време идват резултатите,но няма да има възможност защото има двама неграмотни в управата на Левски и това са Гонзо и Иво Тонев Ако тези хора се махнат отбора ще тръгне нагоре От ЦСКА съм но винаги съм бил реалист и уважавам добрите тренъори и футболисти независимо от кои отбори са