Трансферен часовник (8 август)

10:03
Трансферен часовник (8 август)
С отварянето на трансферния прозорец, което официално се случи на 1 юли, отборите по цял свят започват да окомплектоват своите състави за новия сезон.

Трансферите на играчи и всички съпровождащи ги спекулации винаги са предизвиквали огромен интерес. За целта, ние ще ви представяме най-интересните трансферни новини всеки ден в секцията "Трансферен часовник", разположена под водещите новини в сайта. Начинанието ни има за цел да сте по-добре информирани относно случващото се на трансферния пазар в горещите летни дни.

Ще се радваме, ако и вие споделите вашите мнения около случващото се на футболния пазар.



18:27 часа: ЦСКА освободи Рамон Калисте, съобщава официалният сайт на "червените". Уелсецът беше на проби в тима за седмица, но не е впечатлил треньорът Любослав Пенев с изявите си.


18:06 часа: Портсмут е отправил оферта към нападателя Марк Видука и чака футболиста да се присъедини към тима, съобщи мениджърът на Помпи Пол Харт.


17:31 часа: Треньорът на Интер Жозе Моуриньо призова халфа Патрик Вейра да реши къде иска да играе.Португалският специалист обаче каза, че клубът не е получавал официална оферта за дефанзивния полузащитник.


16:48 часа: Футболистът на Реал Мадрид Фернандо Гаго отказа да премине в отбора на Атлетико Мадрид, съобщава вестник "Марка”.


16:36 часа: Бившият наставник на българския шампион Левски Славолюб Муслин е новият треньор на кипърския Анортозис.


15:55 часа: Капитанът на Арсенал Сеск Фабрегас е една от целите на Барселона за новия сезон. Според испанското радио "Ona FM", "каталунският клуб" е с готова оферта от 30 милиона евро за полузащитника.


15:23 часа: Лионел Меси изрази огромната си привързаност към Барселона и желанието си да завърши кариерата си именно на "Камп Ноу". "Никога не бих напуснал Барса", каза аржентинецът след снощната тренировка на "каталунците".


14:53 часа: Ако не вярвах, че Милан може да спечели Скудетото, сега щях да съм в Челси, каза халфът на "росонерите" Андреа Пирло.


14:39 часа: Хъл Сити отхвърли оферта от стана на Ливърпул за централния бранител на тима Майкъл Търнър. Мениджърът на "червените" Рафаел Бенитес е готов да предложи 6 милиона паунда за 25-годишния защитник.


14:15 часа: В Манчестър Сити изглеждат примирени с факта, че няма да вземат защитника на Евертън Джолиън Лескът. "Карамелите" упорито отказват да продадат бранителя си на "гражданите" и поради тази причина тимът на Марк Хюз ще насочи вниманието си към футболиста на Уест Хям Матю Ъпсън.


13:42 часа: Нападателят Андрей Гълъбинов премина в тима от Серия С1 на Италия Лумедзане. Роденият през 1988 година футболист е юноша на българския ЦСКА, но продължава кариерата си в кипърския Омония Никозия.


13:16 часа: Бившият нападател на аржентинския национален отбор по футбол Кристиан "Кили" Гонсалес подписа едногодишен договор с първодивизионния аржентински футболен клуб Сан Лоренсо.


12:44 часа: Полузащитникът на Наполи Валтер Гаргано обяви изненадващо, че иска да напусне клуба след само един сезон в редиците на неаполитанците.


12:18 часа: Десният защитник на Спартак Пловдив Емил Аргиров ще се присъедини към Левски в началото на следващата седмица, съобщи "Дарик Радио".


11:56 часа: Халфът на Рома Алберто Акуилани вече официално е играч на Ливърпул. Полузащитникът е подписал договор за срок от 5 години с "мърсисайдци" за сумата от 20 милиона паунда.


11:39 часа: Лионел Меси е постигнал договорка с ръководството на Барселона и ще удължи договора си, което ще го направи най-добре платения играч на "каталунците". Според новия конкракт, аржентинецът ще получава по 9,5 млн евро на сезон.


11:15 часа: Полузащитникът на Римини Адриан Ричиути премина в Катаня. Аржентинецът подписа тригодишен договор, според който ще играе за новия си тим до 30 юни 2012 година.


10:52 часа: Защитникът на Тотнъм Гарет Бейл мечтае да облече екипа на Милан, призна самият той. В момента "росонерите" търсят попълнения на поста ляв и десен бек като спряганите имена са на Лоренцо Де Силвестри от Лацио и Гарет Бейл.


10:37 часа: Лукас Лейва може да се окаже поредният футболист, който ще напусне Ливърпул. 22-годишният бразилец възнамерява да се завърне обратно в родината си, ако не получи титулярно място в състава на Рафа Бенитес.


10:25 часа: Франк Рибери ще играе в Реал Мадрид, но от следващата година, съобщава испанският "АС".


09:58 часа: Милан и Лацио обмислят възможността да разменят Масимо Одо за Лоренцо Де Силвестри.


09:46 часа: Френският халф Арно Мвуемба прекрати договора си с Портсмут по взаимно съгласие, съобщава официалният сайт на клуба.


09:19 часа: Евертън упорито отказва да се раздели със защитника си Джолиън Лескът.


09:04 часа: Челси спира с летните покупки през настоящия трансферен прозорец. Мениджърът на "сините" Карло Анчелоти съобщи, че няма да пазарува повече, след като на "Стамфорд Бридж" вече дойдоха Юри Жирков, Даниел Стъридж и Рос Търнбул.


08:53 часа: Астън Вила привлече защитника на Нюкасъл Хабиб Бей за сумата от 2,5 милиона паунда.


08:40 часа: Каляри взе полузащитника на Торино Симоне Бароне.


08:21 часа: Мениджърът на Съндърланд Стив Брус ще предложи 4 млн. паунда на Портсмут за защитника Силван Дистен.


08:12 часа: Румънският защитник на Стяуа Букурещ Дорин Гоян премина в Палермо. 29-годишният футболист подписа тригодишен договор и ще взима по 300 хиляди евро на година.


07:47 часа: Старши треньорът на казахстанския Локомотив Астана Сергей Юран може в най-скоро време да замени Сергей Овчинников като треньор на Кубан.


07:30 часа: Отборът на Сампдория подсили състава си с ганайския полузащитник Мохамед Рабиу Алхасан.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация