Бербатов отклонил примамлива оферта

09:47
Бербатов отклонил примамлива оферта
Димитър Бербатов продължава да е апетитна хапка за най-богатите тимове в света, пише електронното издание на "Стандарт".
 
Нападателят на ПАОК бил съблазняван от китайски тим, готов да го позлати, твърди гръцкото издание "gazzetta.gr". Голаджията обаче показа за пореден път, че държи на принципите си и отказал тлъстата оферта. Бербо искал за изпълни договора си с "двуглавите орли" и да им помогне да постигнат целите си за сезона. Митко все пак си оставил вратичка за трансфер към най-многолюдната страна през лятото, когато изтича споразумението му с гръцкия тим. Другият плюс е, че той ще бъде със статут на свободен агент и няма да струва нито стотинка на новите си работодатели. Така техничият голаджия ще може да си уреди по-добри финансови параметри. Признанието от подобен интерес е изключително голямо.
 
В последните няколко години китайското първенство започна да пръска луди пари за класни играчи и треньори от световна клас. В страната ритат звезди като Робиньо, Рамирес и Паулиньо, а сред треньорите личат имената на Луис Фелипе Сколари и Свен Горан Ериксон. Другите опции пред Бербатов са тимове от САЩ и Арабския свят. Рекордьорът по голове с националната фланелка все още не е готов да окачи бутонките на пирона и се надява да порита още малко, дори и на по-ниско ниво. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

night_wolf1984
24.02.2016 10:59

Мите..остави вече футбола за младите...ами идвай и поемат юздите в БФС,че големи неразборий и скандали стават !!!

vlatkyn
24.02.2016 12:49

То от всеко дърво свирка не става.