Венгер остави Шампионската лига на Барса

15:58
Венгер остави Шампионската лига на Барса
Отборите на Арсенал и Барселона се изправят един срещу друг в един от най-интересните сблъсъци от осминафиналите на Шампионската лига. Първият двубой между двата тима, който ще се играе довечера в Лондон, ще бъде ръководен от турска съдийски бригада начело с Джунейт Чакър.
 
Поради ред причини, специалисти и букмейкъри определят актуалния носител на трофея на най-престижния европейски клубен турнир като фаворит. Шансовете за успех на каталунците на "Емирейтс Стейдиъм" са оцени сравнително високо. Това е така не защото възпитаниците на Луис Енрике са действащи шампиони и превъзхождат съперниците си, а по-скоро заради очакванията, че мотивацията и амбицията на испанците за краен успех ще бъде много по-голяма. Реално погледнато Барса остана без сериозна конкуренция в битката за шампионската титла в Примера дивисион и на този етап цел номер 1 пред отбора е да защити миналогодишното си постижение в Шампионската лига. 
 
Що се отнася до Арсенал, топчиите имат много големи шансове да станат шампиони на Англия, въпреки че изостават с малко в битката с Лестър и Тотнъм за първата позиция. Но факт е, че от много години насам феновете на отбора не са били толкова много обнадеждени любимците им да финишират на върха и да прекъснат продължаващата вече повече от десетилетие стремеж за шампионска корона. 
 
В Лондон биха жертвали абсолютно всичко само и само, за да финишират на върха в крайното класиране на Премиър лийг. Венгер и подопечните му много добре осъзнават, че това може да се окаже техният сезон. Освен това в неделя артилеристите ще гостуват на Манчестър Юнайтед, а няколко дни по-късно следва още по-важен мач - градско дерби с Тотнъм на "Уайт Харт Лейн", което се явява пряк сблъсък за шампионската титла. 
 
Ако някой попита Венгер дали би жертвал двубоя с Барселона за победа срещу Юнайтед и Тотнъм, специалистът определено би отговорил на себе си с "Да", но, разбира се, като истински професионалист, публично би се изразил по съвсем друг начин. С играта си довечера лондончани би трябвало да обяснят точно това, а дали действително ще се случи така, предстои да разберем. 

Абонирайте се за прогнозите на Зоран Джулев ТУК.

Профит - 3740 
Брой прогнози - 375
Успеваемост - 56.53%
Осреднен коефициент: 2.019
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

lilikoli
23.02.2016 21:00

ако си мислите,че Арсенал ще излезнат над*пени само защото играят с Барса се лъжете.Няма отбор който да отпише ШЛ при положение,че е стигнал 1/8 финал.Да и аз мисля,че Барса ще продължат,но не очакваъте 0:4/5. 1-2 от мен за днес успех и наздраве *beer*

simi91
23.02.2016 20:33

А не ви им ли хрумва на тия "специалисти", че Арсенал в момента се борят за требъл? Барса може да са във форма, но в Примера нищо не е решено... Поредните повърхностни и глупави изказвания, разсъждения и сметки... запалили котлона и сложили масата, а рибата още е в морето.

Mortengamst
23.02.2016 20:06

Aвторът на статията най-много го боли главата......Подобна тъпотия не бях чел...Гледах на Венгер интервюто и каза,че Арсенал са си взели поука от предишните неспоуки срещу Барселона....НЯМА НИЩО ВЯРНО В ТОВА подобие на статия.......Иначе нека си разбира от мачове...нищо против нямам *smile*))

Mesut213
23.02.2016 19:47

Аз веднъж се абонирах за прогнозите му и мога да кажа, че пича ги разбира нещата. Обаче залозите не са за мен, просто мисля, че няма смисъл да се залагам.

Mortengamst
23.02.2016 19:33

Това го мислиш ти ,Зоран Джулев.....Адски нелепо.....

Nelly_Lazio
23.02.2016 19:13

старата лисица се прави на умряла хахах *smile*))))))))))))))))))))))

Kalinski88
23.02.2016 18:54

Winner защо ми триете коментара ? Нима е лъжа , че заглавието Ви е подвеждащо ? Никъде в статията няма нещо конкретно казано. Правите някакви догатки как Венгер видиш ли се предал без бой едва ли не. А той нищо такова не е изрекъл.

madridistaaaaaa
23.02.2016 17:46

Тия па още от сега се предават *lol* , нямат шанс срещу силата на испанският футбол и тва им е оправданието ,че шампионска лига е маловажен турнир *lol* *lol*

GrimmjowChelsea
23.02.2016 19:57

Тебе те боли главата момко, ако вярваш на такива заглавия значи спокойно може да развееш "Белия ФЛАГ".

Man_Red
23.02.2016 18:38

Изопачаваш

AC_Milan_92_45
23.02.2016 16:04

Довечера играта на Арсенал може да е каквато си искат. Ако ще и парите им да зависят от това, резултата ще е същия.