Гонзо: По-реално е мислим как да си подредим отбора за догодина

22:05
Гонзо: По-реално е мислим как да си подредим отбора за догодина
Спортният директор на Левски Георги Иванов-Гонзо обяви, че е по-добре "сините" да гледат как да изградят отбор за догодина, а не да мислят за титла при разлика от осем точки с Лудогорец след поражението с 1:2 в Разград.

"Ако точките останат така, разликата е голяма. Има още доста мачове, а сме ставали свидетели и на скъсяване на точки при по-голяма дистанция. Все пак смятам, че е по-реално Левски да не мисли за шампионска титла, а да си подреди отбор, който догодина да е още по-силен.

Мачът беше доста нервен и накъсан, като и двата отбора не показаха най-доброто от себе си, но се получи дерби. Съжалявам, че загубихме, въпреки че Лудгорец не бе по-добрият тим, но им честитя победата. Съдията и да коментираме и да не коментираме, имаше много накъсване на играта и не даде възможност и на двата отбора да играят", заяви Иванов, който благодари на "сините" фенове.

"Благодарим на феновете отново за подкрепата, докато относно организацията на домакините не се бяха постарали. Наши фенове с билет гледаха отвън, което е недопустимо".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kabela91
22.02.2016 23:59

Не искам никой да се засегне .Исказвам мнение! И аз желя на Левски успех .

kabela91
22.02.2016 23:58

Каква домакинска организация искаш купили си били билети та стояли отвън .Аз лично съм купувал в Разград билет и хората там ти казват излично ,че трябва да влезеш в стадиона преди да започне мача за да няма опашки в последния момент.Като съм ходил съм си заел мястото 20-30 минути преди мача.Като няма никой в главата им ,почнал мача и те се сетили да влязат да гледат.мачът беше наистина накъсан за което лично садията и само той е виновен затова,но ако небеше толкова накъсан дали как щеше да свърши мача ,дали Левски щеше да издържи на темпо ?А и това твоето мислене, че немислиш ,че Лудогорец са били по-добри си прав но след червения картон разбира се .преди това няма какво да кажа ,имаше само един отбор на терена.

Dynam0Vitoha14
22.02.2016 01:13

Обезателно, категорично и абсолютно задължителен подход, даже древна традиция.