Гол от засада и пропусната дузпа за Роналдо, Реал се издъни срещу Малага (видео)

18:56
Гол от засада и пропусната дузпа за Роналдо, Реал се издъни срещу Малага (видео)
Малага и Реал Мадрид завършиха наравно 1:1 на стадион "Ла Росаледа" в среща от 25-я кръг на Примера дивисион.

Главен съдия на мача бе Игнасио Иглесиас.

Най-интересните моменти от първото полувреме се случиха, след изтичането на първия половин час. Кристиано Роналдо бе ударен с лакът в лицето от Албентоса и искаше реферът да покаже червен картон за футболиста на Малага, но Иглесиас подмина ситуацията.

В 33-та минута Тони Кроос центрира от фаул, а Роналдо матира противниковия страж с глава, откривайки резултата. На повторенията се видя, че португалецът е бил в засада в момента на паса. Страничният рефер допусна сериозна грешка.

Две минути по-късно Уелигтон спъна Роналдо в пеналта и съдията посочи бялата точка. Потърпевшият застана зад топката и изпълни, но Камени спаси. Това бе десетата спасена дузпа на камерунския страж в Примера от общо 40 опита.

Този момент се оказа решаващ за крайния изход на двубоя, тъй като в 67-та минута домакините стигнаха до изравнителен гол чрез Раул Албентоса.

До края и двата отбора имаха добри възможности да стигнат до победата, но в крайна сметка поделиха точките. Титлата започва да изглежда като все по-голям мираж за белия балет. След днешната издънка Реал има 54 точки в актива си и изостава с 9 пункта от лидера Барселона.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

GrimmjowChelsea
22.02.2016 11:37

Малага изиграха страхотен мач. Честито на Барселона за поредната титла.

sdw
22.02.2016 10:19

Не играхме толкова зле,но бях учуден Малага колко добре играха.Аз просто евала им правя!Ако хванат някой английски отбор,без значение кой,ще го убият от бой.

MaLkO_LuD94
21.02.2016 23:23

И Атлетико не си взеха мача както и се очакваше и разликата вече е 9т с тях и 10 с Реал + по-добри показатели в преките двубои а и другата седмица играят с/у Реал така че едните ще губят още точки не обичам предварителните празненства но мисля че титлата е решена *erm*

MaLkO_LuD94
22.02.2016 12:32

Не обръщай думите ми наопъки вие говорехте че вашата програма в първенството била по-лесна аз казах че не е с нищо по-различна от нашата разликата идва от другите турнири защото докато ние играем тежки мачове там то вие почивате или се разхождате с/у Рома *thumb_up*

ComsteR
22.02.2016 00:57

Преди 2 седмици, ми говореше колкп ви е лесна програмата? Обърна баницата а?

MaLkO_LuD94
21.02.2016 23:49

Няма как при 5-6 точки преднина и 15-20 кръга до края да има решена титла *cigarette* Дори в момента има прекалено много мачове до края за да бъде решена титлата въпреки че не се вижда как Барса може да я изпусне все пак това е футбол всичко се случва а 13 кръга при тази тежка програма изобщо не са малко *erm*

Droktar
21.02.2016 23:32

Тя е решена от 5 месеца.

Hitchhiker1902
21.02.2016 23:19

Няма драма, Реал е официално извън борбата за титлата. Неофициално това бе факт още с назначаването на Рафа, даже преди това - с поредния трансферен прозорец, в който купуваме 10 халфа, но упорито не взимаме нападател. Не може отбор от такъв калибър да има 1 (ЕДИН!) нападател. Ми като е контузен, наказан или следствен к'о пра'им? Не е виновен Зизу, нито Рафа, нито Роналдо (макар да беше пълна дупка за пореден мач). Виновен е Дедо Фло - най-успешният президент в историята... на Барселона. Докато тоя бакалин ни управлява, ще сме просто наблюдатели на каталунската хегемония...

barca_samuraj
21.02.2016 21:31

Дон Флорентино, ах ти, каталунецо, да илядиш на Бернабеу! *lol*

macolata
21.02.2016 21:21

Батка фен съм на Реал , но то вече да са чак толкова жалки и да нямат идея какво да правят , това не е било те незнаеха какво се случва по терена и е жалко някакви съдии да ни бутат при положение , че има такива играчи а тоя Роналдо наистина се нагълта с пари и грам не играе а Кроос нямам думи всичките все едно играеха някаква друга игра различна от футбол никакво въображение , то мъка мъка голяма те Барса ни биха с 4 на 0 пътвия пулусезон сега не ми се мисли ако ни хванат може и 5така да се повтори от преди,.... не корегираме ли нещо в играта си нищо добро не ни чака ....

Messiah
21.02.2016 21:03

K'во става, бе, пичове, нали все Рафа Бенитес ви беше виновен?!?
Какво ще е сега? Формата? Контузиите?

Uigtfri
21.02.2016 21:03

До коментар [@comment 1876190] от [@user crip1]:

И все пак, ако не си ме разбрал напълно, нека да ти го изясня така: реалната съдба на Арбелоа в онзи мач трябваше да бъде жълт картон + директен червен картон.

Uigtfri
21.02.2016 21:01

До коментар [@comment 1876190] от [@user crip1]:

Много ми е чудно какво искаш да му покажеш с този клип? Това е мнение на някакъв профан, който дори не си е написал името. Ако влизането на Нани е за червен картон, то влизането на Арбелоа в краката на Евра преди това през първото полувреме също трябваше да се декорира с картон в червен цвят. Двете ситуации бяха напълно идентични, а да не говорим, че Арбелоа имаше жълт, което означава, че при нов такъв отиваше под душовете. Всъщност след жълтия си картон трябваше да получи директен червен, въпреки че и втори жълт вършеше работа на Юнайтед.

Ако не вярваш, можеш да изгледаш наново срещата, наблягайки най-вече на спорните положения и по-специално на това с участието на Евра и Арбелоа през първата част.

Uigtfri
21.02.2016 21:18

Нани през цялото време гледа единствено и само топката и това може да се види не само от този план. Да не говорим, че за други подобни ситуации не се е давало и жълт картон. Манчини например, който тогава бе треньор на Сити, сподели своето мнение относно положението, заявявайки че Нани е заслужавал просто устно предупреждение. Няма какво да кажа повече.

crip1
21.02.2016 21:08

Не знам ТИ какво се опитваш като ми даваш примери от мача.Говорим за конкретно тази ситуация, а клипа е избран защото не искам да се хабя обяснявайки как Нани вижда Арбелоа, че тича към топката.Нагъл си, по всички правила това е директен червен, няма какво да се обяснява даже + това няма как да знаеш моето мнение по другите нарушения, така че опитите ти за каквото и да било са безполезни. Не съм те чул да се оплакваш за 1вия картон на Атлетико в мача с вас (който е правилен), така че отивай да лягаш и когато те видя да пишеш обективен коментар тогава имаш право да ми пишеш.Лека вечер!

Napadatel_9
21.02.2016 20:53

Пълни смешници и точка не заслужаваха Реал, даже и като ги бутат пак не могат да побеждава балерината...*lol*

kiril_kovachev
21.02.2016 20:50

Както написах във форима на Реал - тоя мач зависите от Роналдо. Него никакъв го нямаше, както и много други. Имате един уникален футболист в лицето на Иско, нямам идея защо бе изваден от Зидан. Стига сте говорили за тея съдии, според мен са много слаби просто стига сте търсили конспирации само. Поздравявам Малага, трябваше да бият. На нашите фенове само да кажа - спрете да се надувате, много лесно се обръщат нещата във футбола. Перничанина пак се саднал яко, пълен смешковец. Нуждаете се от промени и това е. Не знам дали Зидан е човека, но времето може да покаже.

sviliev
21.02.2016 20:43

И сега как мислите, дали Бейл ще влезе във форма след като 2 месеца не е играл? Абсурд, най-много да е в прилично състояние за полуфинала, но ние няма да достигнем дотам.

Ginekologa
21.02.2016 20:37

И без Бенитес същата игра и Бейл много им липсва нещо

Droktar
21.02.2016 20:32

В Барса от както Суарез е в отбора триото им в атака не е виждало контузия единствено периода в който Меси изпусна почти 2 месеца което не им се отрази почти.Дори в Атлетико основните играчи като Гризман и Коке не са били извън игра. При нас Бейл е играл 10 мача този сезон миналия му също изпусна 3 месеца заради контузии Бензема също а нямам как да ги заменяш с Хесе и Касемиро или някакви ротации на позицията на Роналдо. Реално погледнато тримата са играли заедно този сезон прекалено малко мачове за да се получи играта на отбора. Дано следващия сезон нямаме контузени за да е интересно първенството.

Droktar
21.02.2016 20:51

Аз мисля че е крайно време да се вземе нападател който да се ротира с Бензата не може всеки път като се контузи или не е във форма Роналдо да трябва да играе и да се размества цялостната композиция на отбора. Иначе от най - добрият ни сезон с Анчелоти ни липсва най - много Алонсо защото и на Ди Мария и на Йозил намерихме много добри заместници обаче Алонсо вършеше много работа в дефанзивен план и организираше играта между халфовете и крилата. Сега такъв човек няма и има огромна дупка между защитниците и халфовете.

crip1
21.02.2016 20:50

Стана ни навик все да говорим за следващия сезон, но така е като няма идея какво се прави.Няма идея за бъдещето, всеки сезон е едно и също.Продава се и се купува.И така всеки сезон се започва от нулата.И се стига до нулата. Общо взето това е модела.След което стигаме до медицинския щаб.Очевидно не достатъчно добър, след като всеки сезон имаме адски много контузени.Само за равносметка последните два, без да се връщам още назад са точен пример.За наставниците дори не е нужно да се говори, след като си имал Карло Анчелоти и си направил най-добрия си сезон от ГОДИНИ.Да се говори може много, но смисъл няма.Ще си патим още години, дай боже след това нещата се пооправят и се изгради нещо смислено.

sviliev
21.02.2016 20:39

Тук си прав. Наистина имаме много повече контузии от конкурентите. Миналата година на 2 пъти играхме без половината титуляри срещу Атлетико. Но тук изникват въпросите защо нямаме адекватни заместници, защо хвърлихме толкова пари за играч, който всеки сезон пропуска половината мачоне, и защо тези, които са на разположение, се скатават?

Drogba_d
21.02.2016 20:25

Не мисля че сме изгубили титлата ... Има време до края на сезона барса може да им се контузят 4-5 играча както на нас (не им го пожелавам) или да им спадне формата и да загубят мачове освен това може да ги победим ... Така че 9 точки колкото и да са много все още имаме някакви шансове макар и минимални

FcB189928
21.02.2016 20:45

Не,че нещо ама аз не виждам как ще загубим 10 точки като оставащите от по-тежките мачове както се вика...са мача с вас..и гостуването на Виляреал...+тва вие само трябва да печелите като ни биете на Камп Ноу...а имате и мач с един доста тегав ваш съперник в последно време Атлетико..не мисля,че имате какъвто и да е шанс за титла ...не се заяждам...просто като се замислиш..не съм ли прав ? *wink*

sviliev
21.02.2016 20:31

Приятел, това бе силно, наистина *smile* Остава ни ШЛ, но с това представяне, с тази апатия, нямаме шанс срещу Барса, Юве/Байерн, ПСЖ, Атлетико. Много са ни сериозни проблемите и не могат да се разрешат за 2 месеца.

sviliev
21.02.2016 20:18

И кой е виновен за "продължилия 2-3 мача ефект Зидан"? Разбира се, че Перес. С поредицата си от идиотски решения успя да превърне Реал в посмешище.

Uigtfri
21.02.2016 20:12

До коментар [@comment 1876157] от [@user stefanBG111]:

Къде видя да съм хейтвал бе, човек? Просто написах, че явно и този мач не е преминал без намеса на страничен фактор в полза на обичайния отбор. Мисля, че абсолютно нищо невярно няма в моя коментар.

MaLkO_LuD94
21.02.2016 20:01

Слаб мач за Реал но честно казано го очаквах в слаба форма са всяко гостуване е потенциална загуба на точки и могат да са много доволни че в ШЛ в този момент играят срещу отбор като Рома че в противен случай при един по-силен опонент нещата нямаше да са много розови *smile* Стоичков преди време каза че ефектът Зидан ще продължи 2-3 мача и мисля че за пореден път беше прав *cigarette* Някои хора заслужават да им се натрият носовете за съдиите но ще си замълча този път *erm*

crip1
21.02.2016 19:50

Преди защитавах Перез, ама сега съм на мнение ,че тоя човек е бахти безполезния.Всяка година едно и също, не му ли писна, как пък един план не си изгради за бъдещето, като започне от ТРЕНЬОРА и около него да гради лице! Обаче едно трябва да му се признае, ПАРИ БОЛ прави.

crip1
21.02.2016 20:24

Прав си, но просто съм такъв човек, че преди да обвинявам някой съм търпелив и търся причината другаде, но причината е ясна от години, просто до сега винаги по някакъв начин си замазвах очите.

sviliev
21.02.2016 20:20

Добро утро, аз това го говоря от 5-6 месеца. И други неща говорих след 0:4 и ми се нахвърляхте тогава, но сега идвате на моето.

barca_samuraj
21.02.2016 19:41

Kaтегорично съм на мнение, че проблемите от времето на Бенитес са още налице. Просто откакто Карло напусна тоя отбор нито Роналдо, нито останалите са същите.

Uigtfri
21.02.2016 19:25

Не успях да гледам мача, но виждам, че нищо кой знае колко изненадващо не се е случило. Щеше да бъде изненада, ако мачът бе преминал без съдийски подаръци в полза на Реал, но очевидно, че те се нуждаят от такива, за да могат да измъкнат равен от 11-ия в класирането. Жалко.

Uigtfri
21.02.2016 19:50

Да ти кажа не знам до колко е възможно Виляреал да се докопат до Х поне предвид факта, че един от най-добрите им футболисти Джонатан дос Сантос получи разтежение на бедрото в мача с Наполи и на 99,9% ще пропусне гостуването на Калдерон. Така или иначе Атлетико не представлява никаква заплаха, а след днескашния двубой Реал също излиза от сметките.

barca_samuraj
21.02.2016 19:44

Лас Палмас направиха страхотен мач срещу нас, заслужаваха точка, въпреки това ние като голям отбор взехме всичко. А да видим и Атлетико какво ще направят, стискам палци за равен.

Uigtfri
21.02.2016 19:39

Виж сега, аз съм съгласен, че не я заслужавахме и дори го написах в статията за мача. Но за разлика от конкурентите в таблицата (ако въобще могат да се нарекат конкуренти), ние играем двубои през три дни от миналата година още, което ще рече два пъти на седмица, а някои други отбори през това време си почиваха и в единствения си мач в делничен ден си направиха тренировка срещу беззъбата Рома, която в този си вид би се борила за оцеляване в Примера.

ComsteR
21.02.2016 19:31

Унуфри гледай твойта паница щото вчера срещу 18-тия победа не заслужавахте.

Drogba_d
21.02.2016 19:18

И аз съм за оставането на зидан , трябва да се вземат качествени замесстници на бензо и бейл лятото ииии трябва да Заиграем с дефанЗивен халф който да подкрепя защитата... Вече сумати години се вижда нуждата от такъв тип футболист, МОУ използваше и имаше резултат

Droktar
21.02.2016 19:10

Сезона беше ясно че е провален още с назначението на некадърния Бенитез и се доиграва от 4/5 месеца вече за статистика само. Лятото може би доста хора ще си заминат ако трансферния бан не влезе в сила въпроса е само дали Зидан ще продължи да е треньор и дано да го оставят да работи все пак досега не е имал възможност да играе с всички титуляри заради контузиите. Играта е ясно че е трагична без Бейл и Бензема дори в нападение не правим нищо. Остава в Шампионска лига да се мъчим но ако пак има контузени за важните мачове и там нищо няма да направим.

ComsteR
21.02.2016 19:03

Точка не заслужавахме, изключително слаба игра в защита, аз такова нещо не съм виждал скоро.
Защитата на Левски би се справила по-добре, дори когато паднахме от Барса те нямаха толкова чисти положения колкото Малага днес.
Поздравления за Малага, заслужаваха победата, страхотен мач изнесоха.
Реално нищо фрапантно не се е случило, официално сме аут от борбата за титлата.

Drogba_d
21.02.2016 19:07

Да ти кажа и толкова безидейна атака каквато показваме в гостуванията цял сезон не съм виждал...иначе се надяваме да стане чудо и да вземем шампионската лига

Drogba_d
21.02.2016 19:01

цял мач ни бута съдията и не можахме да победим хаха не заслужавахме и Х много силна игра на малага браво ! заслужаваха победата момчеттата но съдията им е отне

ComsteR
21.02.2016 19:09

Не съм съгласен, съдията свири против двата отбора, след като показа жълти картони на Марсело и Модрич в изключително спорни ситуации, такъв за играча на Малага при явна и умишлена игра с лакът в лицето на Роналдо нямаше. Да голът ни е от засада, но след това съдията свири нереална на Иско.