Берое започна пролетта с победа над Пирин

17:53
Берое започна пролетта с победа над Пирин
Отборът на Берое записа много ценна победа с 3:1 в домакинството си на Пирин в първия си мач от пролетния дял на шампионата. Със спечелените три точки „зелено-белите” се изкачиха временно до втората позиция в класирането с актив от 33 точки. Пирин пък остава на осмата позиция с 15 пункта.
 
Старозагорци откриха резултата още в 10-ата минута. Центриране от корнер на Спас Делев бе засечено с глава от Венцислав Василев, който реализира за 1:0. Гостите от Пирин отговориха в 24-ата минута, при която Даниел Младенов се възползва от грешка в защитата на заралии и на празна вратата изравни.
 
През второтото полувреме беройци обаче успяха да наложат волята си. В 54-ата минута Неманя Милисавлевич върна преднината на своя тим, разписвайки след страхотен шут от границата на наказателното поле за 2:1. Крайното 3:1 оформи влезлият като резерва Исмаил Иса, който сложи точка на спора в 79-ата минута. Нападателят се възползва от груба грешка на вратаря на гостите Красимир Костов, който буквално му подари топката и от близка дистанция Иса вкара последното попадение в срещата. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

night_wolf1984
20.02.2016 22:19

щом Лозана се е произнасла така,значи бившия отбор на ВалериЛозанов ...няма никакъв шанс!!!