Ван Гаал: Феновете имат право да недоволстват

10:39
Ван Гаал: Феновете имат право да недоволстват
Мениджърът на Манчестър Юнайтед сподели, че освиркванията и недоволството от страна на феновете на тима след вчерашна загуба от Мидтиланд са били напълно оправдани. 
 
Юнайтед падна с 1:2 при гостуването си на датския тим в първия сблъсък между двата отбора от турнира Лига Европа. В края на срещата феновете на червените дяволи, пропътували разстоянието до Дания, изразиха бурно гнева си към отбора, използвайки доста цинични подвиквания. Това бе втора поредна загуба за възпитаниците на Ван Гаал след поражението от Съндърланд в шампионата.
 
"Феновете могат да ни критикуват, защото ако погледнем представянето ни през второто полувреме ще видим, че те може би са прави. Трябва да подобрим значително представянето си и тогава те отново ще ни подкрепят", обясни холандецът.
 
На въпрос как вижда шансовете на своя тим да продължи в следващата фаза въпреки поражението, Ван Гаал отговори: "Мисля, че все още имаме нашите шансове. Просто трябва да победим на "Олд Трафорд" и ще се класираме в следващия етап. Длъжни сме да го направим, въпреки че няма да е лесно." 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

lilikoli
20.02.2016 17:33

как играчите ще са слаби вие наред ли сте ? САФ с Джони Еванс и Уелбек ни правиши шампион къде са те къде са Марсиал и Блинд(примерно). Проблемът на ЛВГ е,че не е никакъв мотиватор.играчите винаги играят без хъс и желание.Няма ли го желанието нищо не може да се получи

Gopcho
20.02.2016 12:06

Нали се сещате, че това са хора, а не ФИФА или ПЕС. От къде знаете, че играчите на мидтиланд след някой сезон няма да играят в по-големи клубове?.

vale_pika555
20.02.2016 03:53

Гонете го по-бързо тоя Ван Гаал , че чак феновете на Ман Сити като мен ни е жал за вас ... Не , че ние сме добри този сезон ама поне имаме някакъв шанс за титли .

tonisport
19.02.2016 17:54

Сити ще са доминатора във ВЛ следващите няколко сезона!

Amateur1878
19.02.2016 15:20

Сега прочетох, че Ван Гаал е най-слабият ни треньор от 35 години насам като минава дори и Аткинсън. Така че не ми говорете, че играчите ни били слаби и пр. Дори Мойс без пари и с пред-пенсионен отбор има по-добри показатели от Ван Гаал. Тук опира до можене и неможене на треньора.

Amateur1878
19.02.2016 14:41

Отново казвам - не играчите са виновни. Имаме предостатъчно класа, за да сме постоянни в топ 4 в Англия, дори да се борим за титлата, да си излезем от групата за ШЛ, та дори и да стигнем до 1/4 финал, например. Каквото и да е, предостатъчно класа и умения имат играчите ни, за да размажат от бой отбори като Дарби, Шефийлд, Мидтиланд и пр. и то без сериозни напъвания, та дори и с резервите. Достатъчно кадърни са.

И докато срещу отбор като Мидтиланд това не е оправдание, то няма как да не се отбележат и много контузени. Та ние имаме 13 (май) контузени играча и то все ключови. Цял отбор с все вратар, защитници, халфове и нападатели та и две резерви за тях. Вчера и по BT sport това дадоха - отборът ни от контузени играчи.

Но не знам... стори ми се, че вчера просто не им се играеше. Както и в мача срещу Съндърланд, а и не само. Оставам с впечатлението, че не им се играе за Ван Гаал. Което, разбира се, изобщо не е добре и не ги оправдава.

tonisport
19.02.2016 17:53

Ти не ме разбираш. Нямате класа,нито играчите,нито треньора. Сега Гуардиола като си направи селекцията и се приготви още 10 г. да не станете шампиони.

wolfwolf
19.02.2016 14:23

Който казва че играчите са слаби, а не треньора, да не забравя кой ни доведе 70% от въпросните посредственици... !

tonisport
19.02.2016 11:43

Мидтиланд ви изкъртиха. Ако си бяха повярвали малко повече пред гола отивахте на 5-1. Пътят към успеха е един според мен. Както всички водещи отбори в Европа като Реал,Барса,Байерн и до някъде Арсенал,Сити и ПСЖ които имат добри разиграващи халфове и мн бързи крила с добро центриране и добра техника. Недоказани чернилки трябва да се избягват и да се разчита повече на испанци и латиноси.

tonisport
19.02.2016 21:49

Ако Гуардиола беше подписал с Юнайтед вместо Сити щеше да изгони 3/4 от отбора. Щяха да останат само Рууни,Марсиал,Смолинг и Мата и може би Ашли Йънг! Тея Пади,Мади,Блинд,Шнайдерлин са едни безхарактерни загубеняци от средна класа!

tonisport
19.02.2016 21:45

Не съм пристрастен както ти и мисля, че мнението ми е по-обективно от твоето. В стар коментар още когато Ван Гаал подписа с Манчестър казах, че тоя ще срине отбора и получих една камара минуси от фенчета като теб. Сега ти казвам, че отбора не разполага с достатъчно класни играчи. Марсиал е добър, но е мързелив и не се раздава така както трябва. Ди Мария е просто момче и не ми го възхвалявай.Беше най-слабия на терена срещу Челси. Разкараха го от Реал,разкараха го и от Манчестър. Помни ми думата,че скоро няма да сте дори в борбата за нито една титла!

WDale
19.02.2016 21:22

Естествено, че са зле. Какъв играч е Марсиал дето преди да го купим я беше записал 5 официални мача, я не?! Слез малко на земята. Какъв играч е Блинд и що за играч е Карик, който макар и добър за времето си сега е на сериозна футболна възраст? Мата, Шнайдерлинд и Смолинг са добри, да, но трима човека отбор не правят. Нямаме топ нападатели, нямаше го Де Хея, няма я бляскавата халфова линия и убийствените крила... кво пък толкова видя в тоя състав? И защо аджеба подценявша Мидтиланд? Всяка година все повече и повече личи, че Висшата Лига не е в разцвета си, всякаква паплач ни пердаши и нас, и останалите лидери (ей го наскоро Арсенал кви ядове браха в груповата на ШЛ), ти си тръгнал да определяш датския отбор за "слаб".

Manchester4o
19.02.2016 19:43

Пичага футбола не ти е ясен определено се вижда,Ди Мария като беше в Юнайтед сигурно пак така си си викал,как да направи нещо Ван Гаал с играчи като АДМ които не могат да минат играч 1 на 1 и да направят свястно центриране,но се вижда като отиде в ПСЖ какво прави и преди това в Реал също,точно пък за формата на Мемфис е виновен единствено и само ВГ,а Марсиал си е класа няма слаб мач него няма да го коментирам.

Amateur1878
19.02.2016 13:21

Абе аз говоря за коренно различно нещо, но както и да е. Отказваш да ме разбереш и това е.

tonisport
19.02.2016 13:06

Да..Има много слаби играчи в отбора,но не изключвам класата на 4-5 от тях. Странно ми е какво трябва да направи Ван Гаал за да подобри играта в нападение на Марсиал и Депай. Да им покаже как се завива с топката. Бодуров не беше играл от месеци футбол и това му беше първи мач, а беше класа над тия двамата! Изяде ги с парцалите. Може би ония са черни и не им се отдава мисленето!

Amateur1878
19.02.2016 13:00

Ясно, значи наистина все пак мислиш, че въпросните играчи са толкова слаби, че не могат да победят Мидтиланд.

tonisport
19.02.2016 12:55

Слаби са и то много слаби. Марсиал направи 2-3 мача с Монако и стана звезда. Добър е, но не е суперкласа,освен това е мързелив и не се бори за отнемане на топката. Депай е негово несполучливо копие. Мата,Рууни,Карик и Солинг са играчи от свтовна класа,но Рууни е контузен. Лингард за мен не е суперкласа,но пък е млад,Пади Макнеър и едно недоразумение което не става дори за Чемпиъншип,Ерера е играч от средна класа,дори ниска. Шнайдерлин е отвратителен играч и нз какво въобще прави в Манчестър?! Дори без треньор трябваше да бият Мидтиланд или поне да покажат повече желание! Който и да е треньор с тези играчи няма да спечели нито един трофей. Може да се представи по-добре,но не си представям Пади Мкнеър срещу Меси и Суарес. Мидтиланд можеха да отбележат 5+ гола. Не ми доказвай нищо аз имам очи!

Amateur1878
19.02.2016 12:15

Не е така, приятел. Ще ми кажеш, че Марсиал, Мата, Карик, Шнайдерлин, Ерера, Смолинг, Блинд не могат да победят някакъв датски отбор ли? Искаш да ми кажеш, че тези играчи нямат достатъчно класа и умения да се противопоставят на Мидтиланд? Като допълнение и страхотен талант в лицето на Лингард и МакНеър? Но хайде, нека изключим юношите, макар че не трябва. Та искаш да ми кажеш, че тези играчи са толкова зле? Неее, не е проблема в играчите. Да бяхме паднали от Реал, БВБ, Челси, Арсенал, Юве, Байерн, Барса и да говориш за играчите - ще приема. Никой не може да ме убеди, че това са слаби играчи. Дори не са и средна класа, а са си класни играчи. Проблемът е в този, който ги наставлява.

tonisport
19.02.2016 12:04

С тези играчи който и да ви стане треньор няма да постигне много. Да, наистина Ван Гаал е некадърник,но и играчите не стават!

MU121
19.02.2016 12:00

Проблема ни не е в играчите а в треньора

Amateur1878
19.02.2016 11:07

"Просто трябва да победим". Изобщо не е "просто трябва да победим" и веднага казвам защо.

При победа 3:2 си излитаме като пичове. При победа 4:3 пак излитаме. Заради голове на чужд терен. При победа 2:1 ще се играят продължения и, може би, дузпи, а там е руска рулетка. Ето три победи, две от които са сигурно отпадане, а третата е на кантар.

Но така де, сигурно човека си прави сметките за типично негова победа - 1 положение, 1 гол. А ако пък някой играч изтърве въпросното едно положение, то той бива обвиняван веднагически и се започва чуденето пред медиите "Е как така успя да не вкара гол!?".