Иниеста: Никога не съм изнудвал Барса за пари

21:14
Иниеста: Никога не съм изнудвал Барса за пари
Халфът на Барселона Андрес Иниеста заяви, че въобще не го интересува дали ще подпише нов договор с каталунците през това лято.

След трансфера на Златан Ибрахимович на "Камп Ноу" много от специалистите се запитаха защо недоказали се хора в клуба като шведа, например, взимат огромни суми, а играчи като Иниеста все още се разписват срещу доста по-малки суми.

Първото действие на шефовете на Барселона беше да предложат нов контракт на Лионел Меси, като този договор ще направи аржентинеца отново най-скъпоплатения футболист на каталунците. Сега се появиха информации, че Иниеста също е получил оферта за подновяване на своя настоящ контракт.

"Истината е, че преди началото на миналия сезон подписах нов договор и не виждам особен смисъл да го правя и сега, но въпреки това оферта от клуба има и както обикновено аз ще я приема.", коментира креативният полузащитник.

"Никога не съм изнудвал Барселона за по-голяма заплата. През цялата ми кариера досега винаги съм приемал, поставените ми от клуба финансови условия, тъй като за мен е чест да съм част от този отбор. Неведнъж съм казвал, че се надявам да завърша кариерата си тук", допълни Иниеста.

"Още не мога да спра да мисля за гола ми срещу Челси. Сигурен съм, че го помня цял живот. Това попадение наистина промени живота ми", каза още юношата на каталунците.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

barcalevski
08.08.2009 15:23

Велик футболист евала Андрес или по то4но Свети Андрес *thumb_up*

Cris_7
08.08.2009 10:32

Евала Андрес ! *thumb_up* Голям играч и човек ! *wink*

TigerJK
08.08.2009 00:39

малко отбори могат да се похвалят с толкова добри и същевременно скромни играчи

Jayfrog
07.08.2009 23:29

Браво,Браво рядко се среща такъв футболист *thumb_up*

sasedq
07.08.2009 22:14

Не случайно е любимия ми футболист от барселона.

pecata_93
07.08.2009 21:33

ето това се казва голям футболист. няма значение заплатата тои винаги ще остане верен на барса *wink* *stop*