"Очаквайте от следващия сезон ЦСКА в А група"

09:49
"Очаквайте от следващия сезон ЦСКА в А група"
ЦСКА ще се завърне триумфално в родната „А" група. Финансов благодетел на клуба ще бъде Гриша Ганчев.

Сензационната новина бе разпространена от изпълнителния-директор на фирмата „Футбол Про Медия"- Атанас Караиванов. Въпросното дружество държи телевизионните права на българския шампионат.

Ето какво сподели в сензационното си изказване пред колегите от „Диема Спорт".

"От нещо, което се е случило в последните два дни ви казвам - очаквайте от следващия сезон ЦСКА в "А" група ЦСКА с благодетел Гриша Ганчев. Това е моята прогноза. Имам такава информация. Това ще стане, ако я направим тази Висша лига. И до мен стигна информация, че Гриша Ганчев се отказва от ЦСКА, но сега чувам друго".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

rad011
18.02.2016 20:17

Офф направо ми писна да гледам тия чорбарски циркове.Нали уж тоя напусна пък ся в А група ще ги вкарва.Да им пикая на далаверите.*angry**erm*

plus1
18.02.2016 19:10

А ама окръжна *lol**joking**lol* Закривай *devil*

sundza
18.02.2016 13:09

Вчера беше друго, днес е това. Утре ще четем "не, все пак Божко ще е ". Вдругиден..... Имам чувството,че тия двамата се опитват да създадат нов вид риалити.

simi91
18.02.2016 13:06

Ако това е вярно, значи ще има сериозно пране на пари!

brickbat
18.02.2016 10:05

Струва ми се, че двамата мафиоти Ганчев и Божков се карат и всеки вика "вземи ги ти". Би трябвало да прави впечатление, че през годините, този който дойде на власт буквално "набутва" футболните отбори на различни групировки. Например когато дойдат червените и слагат Томов на ЦСКА, а пък ГЕРБ натискат групировката която е представлявана от Батков и слагат Иво Тонев. Явно това е нещо като наказание и наред с парите които изкарват от наркотици и хазарт,приближените на властта, "босове" се задължават да управляват и футбола понеже носи все пак някакъв заряд на българина. Жалкото е, че от всичко това страдат хората които обичат тази игра и децата които тренират футбол в България. Явно обаче фразата всеки народ си заслужава съдбата и този път е показателна и важи в пълна сила.