Гришо на четвъртфинал в Делрей Бийч след успех над босненец (видео)

09:40
Гришо на четвъртфинал в Делрей Бийч след успех над босненец (видео)
Григор Димитров победи Дамир Джумур в три сета и си осигури място в 1/4 финалите на турнира в Делрей Бийч. Първата ни ракета се наложи над босненеца с 4-6, 6-4, 6-3.

Това бе първа среща между двамата тенисисти, а 23-годишният Джумур определено затрудни Григор, но българинът намери начин да обърне мача, който продължи два часа.

Хасковлията е фаворит за титлата, след като от надпреварата отпаднаха първите трима поставени - Кевин Андерсън, Бърнард Томич и Иво Карлович. В спор за място в полуфиналите Димитров ще се изправи срещу Адриан Манарино.

На френския левичар му бяха нужни близо три часа, за да елиминира японския квалификант Тацума Ито в три сета 7-6, 6-7, 6-3.

Григор не е играл с Манарино досега. Турнирът в Делрей Бийч е с награден фонд 514 065 долара.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

simon_66
18.02.2016 11:42

Дано Григор да не е започнал да се занимава с букмейкърски простотии... просто този мач трябва задължително да бъде разследван за залози от различните световни пазари и т.н. И не само този мач, доста са в този турнир- отпадане на Томич след абсолютно бездушна игра в първи кръг, Карлович беше пробит на няколко пъти от безизвестен тенисист и загуби също в първи кръг, а имаше да защитава титла и знаем, че понякога дори на Джокович му е трудно да го пробие за цял сет, има още доста други мачове, на които ставаха странни отпадания на поставени тенисисти и обрати.... Или в този турнир стават брутални измами и валят яките пари от залози, или тенисистите го нямат за нищо. Ако Григор излезе в следващия мач и смаже Манарино, който го гледах и е доста посредствен, със сигурност ще има нещо доста съмнително в този мач срещу Джумхур.. той самият гледаше няколко пъти към щаба си и все едно им казваше:'' Не знам как го пробих... просто връщах топката в центъра на корта и той сбърка всичко, което можеше"....С интерес очаквам мача на Григор утре и да видя играта му..това днес беше някаква пародия, която и аз не знам на какво точно се дължеше- не смятам, че беше неуважение или подценяване, а другата крайност..