Рууни се контузи, аут е за гостуването на Мидтиланд

15:08
Рууни се контузи, аут е за гостуването на Мидтиланд
Капитанът на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни не отпътува с отбора за гостуването на датския Мидтиланд от 1/16-финалите на турнира Лига Европа. Навлезлият в добра форма от началото на 2016 година нападател не попадна в групата на отбора за първата среща с тима, в чийто редици от началото на месеца е и българският национал Николай Бодуров.

Английският национал няма проблеми с контузия, а решението да бъде запазен е изцяло на мениджъра на "червените дяволи" Луис ван Гаал. Отборът на 20-кратните шампиони на Англия отлетя тази сутрин за Дания, където утре ще се изправи срещу Мидтиланд. В отсъствието на Рууни атаката на Ман Юнайтед ще бъде водена от младия Антони Марсиал, а шанс за изява в предни позиции ще получат още Мемфис Депай и Андреас Перейра.

Сред избраните от Ван Гаал за мача с датския тим попаднаха младите Рейгън Пуул и Джо Райли, които все още нямат мачове за първия отбор на Манчестър Юнайтед. Доналд Лав, Пади МакНиър, Уил Кийн и Джеймс Уиър от школата на "червените дяволи" също са в групата на отбора за визитата на Мидтиланд.

Групата на Манчестър Юнайтед:

Давид де Хеа, Серхио Ромеро, Доналд Лав, Крис Смолинг, Дейли Блинд, Рейгън Пуул, Пади МакНиър, Джо Райли, Майкъл Карик, Морган Шнайдерлин, Андер Ерера, Джеси Лингард, Андреас Перейра, Джеймс Уиър, Хуан Мата, Мемфис Депай, Антони Марсиал, Уил Кийн

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Amateur1878
17.02.2016 15:48

Нека почине. Дори съм склонен да се даде повече шансове на младоците. Вижда се, че именно от тях идват опасностите пред противниковите врати. БДЖ, Лингард, нека видим и Кийн, Янузай, Перейра. Нека дадем почивка и на Марсиал и Келеша. Според мен Рууни няма контузия, а просто Ван Гаал се застрахова да не получи такава. А ако нещо толкова се закучи работата, пускаме Мата, Марсиал и Ерера второто полувреме и това е.

JayShinoda
17.02.2016 15:29

кво ще му стане ако пробва формация с 2 нападателя?? Киин и Марсиал примерно, деазнам.

Man7united
17.02.2016 15:24

Рууни се контузи - Английският национал няма проблеми с контузия? Winner спирайте бялото.