Лудогорец отказа многомилионна оферта за звездата си

10:26
Лудогорец отказа многомилионна оферта за звездата си
Лудогорец е получил сериозна оферта през зимния трансферен прозорец за звездата си Клаудиу Кешеру, научи ексклузивно "7 дни спорт". Румънският голаджия на разградчани е бил в полезрението на испанския елитен Еспаньол. Вторият по-големина клуб в Каталуня е пробвал да вземе Кешеру в края на януари, когато затвори трансферният прозорец. В момента Еспаньол е на 17-о място в Ла Лига, само на точка от зоната на изпадащите.
 
Интересът към Кешеру е бил продиктуван от факта, че тимът има огромни проблеми в атака. Еспаньол е с втората най-слаба атака в Ла Лига. Треньор там е Константин Гълка, който работи с Кешеру в Стяуа.
 
По информация на "7 дни спорт" Еспаньол е предложил между 2 и 3 млн. евро за нападателя. От Разград обаче нямат намерение да пускат Кешеру, който има 10 гола в А" група от началото на сезона. Нападателят беше купен за 1 млн. евро през лятото от катарския Ал Гарафа. Шампионите искат да задържат Кешеру на всяка цена, тъй като желанието им е да влязат отново в европейските турнири през лятото. Ако Кешеру помогне тимът да участва в групите на Шампионска лига или Лига Европа, той може задочно да донесе много повече пари в клубната каса. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

El_Fenomeno_9
13.02.2016 14:20

Ако го питат него , на 90% съм сигурен , че ще избере Еспаньол . На което и място да се намират , все пак не са Ейбар или Елчета мелчета там , дето единия сезон като изненада се задържат в средата и после обратно на село ... Еспаньол е отбор с традиции в Испания , ще има много по - голямо поле за изява в Испания отколкото ЕВЕНТУАЛНО би имал с Лудогорец в ШЛ , защото след многобройните провали с футболисти от нашето първенство в Европа , вече много по - трудно се взима футболист от А група , макар румънеца да има и визитка в Стяуа . За мен това беше единствения смислен трансфер на Домусчиев и очаквах и този Сисиньо да е смислен , но за Кешерю бях сигурен , останалите знайни и незнайни бразилски и холандски ментета е ясно , че са пръснати пари на вятъра

katal0neca
13.02.2016 16:13

То май се оказа, че тоя Сисиньо е малко менте, а пък тези другите бразилчета Натанаел и Кафу ще си оправдаят парите.

kabela91
13.02.2016 10:41

Лудогорец отказал многомилионна оферта за звездата си какво можете да си помислите от заглавието ?
Многомилионна оферта за 2-3 милиона ..... Защо му е на Кешеру да ходи в 17-я в Испания като може да е 1-ви в България и да не е 1-ви примерно 2-ри или 3-ти и ще играе в Европа където ще го гледат доста повече клубове , ще има голямо поле за изява , за да може да покаже и на други клубове какво може и оттам вече ще има по-голям избор къде да ходи. Еспаньол са много по голям клуб от Лудогорец , но не мисля сега е точния момент. Виж ако има лятото подобен интерес и останат в 1-ва лига тогава кантарът ще е наклонен в другата посока .

tonisport
13.02.2016 12:13

В Испания ще играе срещу много по-силни отбори и на мач има по 50-60 хил. зрители. А до Европа има много време, а и нащо първенство е мегаотвратителнос всичките скандали и липсата на конкуренция.Единствено,че ще спечели титлата и наистина има шанс за ШЛ.