Симеоне не е вариант за Челси, причината е стилът на Атлетико

16:54
Симеоне не е вариант за Челси, причината е стилът на Атлетико
Собственикът на шампиона на Англия Челси Роман Абрамович няма да прави опити да подпише договор със сегашния старши треньор на Атлетико Мадрид Диего Симеоне, съобщи британският всекидневник "Дейли Мейл".

Според вестника, на Абрамович не му харесва стила на игра, практикуван от Атлетико.

Руският бизнесмен смята, че този стил не подхожда на Челси, а освен това вижда много общи неща между стила на мадридския клуб и играта на Челси под ръководството на Жозе Моуриньо.

Вестникът съобщава, че най-предпочитаните кандидати на ръководството на Челси са двама италиански треньори. Това са старши треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри и селекционерът на италианския национален отбор Антонио Конте.

Сега начело на отбора на Челси е холандецът Гус Хидинк, но се планира той да напусне отбора след края на този сезон.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

El_Fenomeno_9
11.02.2016 00:31

Дори да е минимална разликата , все пак я има ... Не може да оприличавате ЧЕЛСИ на защитната игра ... Защитната игра беше "изповядвана" предимно при Моуриньо ... И нещото , което отличава Симеоне и Моуриньо е , че Моуриньо се опита да нагърбва офанзивни играчи с дефанзивни функции , докато Симеоне винаги играе с поне 3-4 твърдо дефанзивни халфа ПО ПРИРОДА и от тях се очаква най - вече да "саботират" съперника , докато като офанзивни действия каквото "сътворят" или "колкото-толкова" ... Продължавам да се изумявам колко много хора има в сайта , които НЕ ГЛЕДАТ мачове ...

sensea
12.02.2016 00:05

Айде бе !!! По времето на Карлето сигурно бяхме дефанзивни !?

Ginekologa
11.02.2016 19:57

В Челси винаги сме играли по дефанзивен футбол