Венгер стресна Уилшър: Ти си новият Рууни!

12:13
Венгер стресна Уилшър: Ти си новият Рууни!
Арсен Венгер обяви 17-годишния Джак Уилшър за новия Уейн Рууни на английския футбол. Дясното крило на Арсенал впечатли феновете на тима с прекрасното си представяне на турнира "Емирейтс къп", където вкара два гола при победата над Рейнджърс.

"Позитивното в случая с Джак е, че той ми напомня за Уейн Рууни в началото на кариерата му. Уилшър има същото поведение като Уейн и същата вяра в собствените си възможности, а това е изключително важно", коментира Венгер.

"За останалото, той все още има много да учи. Например, важно е Джак да усъвършенства комуникацията със съотборниците си, но важното е, че имам на разположение голяма база за развитие", допълни специалистът.

"За жалост, в Англия хората имат свойството да правят звезди от футболисти, които все още с нищо не са допринесли за благото на своя клуб. Моята задача ще е да направя така, че Уилшър да даде много на Арсенал в следващите години", каза още наставникът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

lurd
08.12.2009 22:00

има много врема и не прибурзваите с тези коментари има о6те много дълъг път за да стигне нивото на рууни много е рано за такива друски коментари

Sten4
07.08.2009 17:18

Cris_7 за пореден път показваш ,че си некъдърен тъпак Надявам се да стане най-малко, като Руни!

arsenal_spt
07.08.2009 16:09

на 22 години ще е един от най-добрите футболисти в света *smile*