Пелегрини: Искаме требъл с красиви победи

11:51
Пелегрини: Искаме требъл с красиви победи
Наставникът на Реал Мадрид Мануел Пелегрини обяви, че целта на "Белия балет" през този сезон ще е да спечелят требъл с вълнуваща игра и резултатни победи. Чилийският специалист не разкри дали ще пусне всичките нови попълнения на тима заедно днес в контролата срещу американския Торонто ФК, но даде надежда на феновете на мадридчани, че е много възможно те за първи път да видят триото Кака-Кристиано Роналдо и Карим Бнзема да започнат заедно като титуляри.

"На всичките ви въпроси за титулярния състав мога да отговоря, че става въпрос за внимателна преценка, която ще направя броени часове преди мача. Все още не съм сигурен дали ще пусна всички нови заедно, но със сигурност целта ми е отборът да се обиграе добре преди началото на новия сезон", коментира Пелегрини на пресконференцията си преди срещата.

"Целта ни е да изградим стил на игра, който ще ни носи зрелищни победи и ще задоволява изискванията на феновете всяка седмица. Имаме сили и ресурс да се борим за победата във всеки един турнир, в който участваме", допълни наставникът на "Кралския клуб".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

drusalin
07.08.2009 19:23

Cris_7 последните 2 години ли чу за Парца ?! Щото преди когато игра Ривалдо по едно време дори щяха си изпаднат от дивизиона *joking* смешни сте с тия глупави исказвания гледайте си керливия отбор и стига сте завижда ли пак ще си ни пляскате за брилянтната игра !

Cris_7
07.08.2009 15:24

Пфф тия и требъл ми искат.. Ще видат като БАРСА им напълни кошарите ,тогава кво ще говорят !

sasedq
07.08.2009 12:25

ХАЬ АХ АХ А това е голям виц требъл искал ..... То и аз искам много неща ама като са невъзможни няма как да станат ..

GodOfHatred
07.08.2009 11:57

Жалко че Рамос няма да играе но поне ще е готов за началото на сезона.

DuFkaTa
07.08.2009 11:57

Туй да не му е Манчестър или Барса че трибъл иска