Ван Гаал към журналист: Утре сте уволнен!

12:32
Ван Гаал към журналист: Утре сте уволнен!
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал се скара за пореден път с журналисти след въпрос за неговото уволнение от клуба. Холандецът буквално изригна и отговори на репортера по следния начин:
 
"Какво ви кара да мислите, че ми търсят заместник? Вие говорили ли сте с изпълнителния директор Ед Уудуърт? Ако ръководството не опровергава слухове, не казва нищо за това. Те и не трябва да го коментират. Аз също не се меся. Защо клубът трябва да опровергава вашите небивалици? Получава се така, че вие не общувате нито с Уудуърт, нито с други ръководители, разпространявате тези сплетни, а аз трябва да реагирам на тях. Оставям този въпрос без отговор."
 
"Едни и същи фрази трябва да повтарям всяка седмица. Трябва да кажа, че утре вие ще бъдете уволнен! Как се казвате? Аз също мога публично да обявя за вашето уволнение и да видите реакцията на жената, децата и другите ви роднини", възнегодува Ван Гаал.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Messiah
09.02.2016 09:57

Говориш глупости, колега! Има примерно много убийци по света, които убиват и после вдигат рамене: "Ми такава ми е работата"...
Журналистите са пиявици, на които се плаща да създават лъжи...а като им се развикат или като ги бият - опищяват целия свят пак с лъжи...но да кажеш, че си вършели работата и видите ли, никой журналист не бил морален, затова могат да хвърлят кал по който си искат - е-е-е-е-е!!!

sdw
09.02.2016 09:40

Тоя да не е живял в комунистическа държава бе *wink* хахаха типичен ганьо.

vale_pika555
08.02.2016 19:24

Много нерви си навлече като пристигна в тоя Юнайтед . Относно този случай - прав е . Трябва да имаш железни нерви да търпиш всичко това .

sundza
08.02.2016 17:41

Вижте, и той, и те си вършат работата. Едни по-качествено, други по-малко....Но, както и да е, криви и прави няма. В журналистиката никога не е имало морал. Ако имаш такъв, то не ставаш за журналист.

Amateur1878
09.02.2016 10:26

Абе така е, вършат си работата, но не точно. Това дори не е и някаква сензация - че Ван Гаал е на дръвника. Всяка седмица му се задават такива въпроси, всяка седмица се отказва да се коментира. Глупаво е. Има си и някакви граници все пак. Хубаво да нямат морал, но въпреки всичко, има си граници. Преди време в някакъв български жълт вестник (май беше Шок или Шоу или Уикенд или някакъв такъва) бях прочел заглавие от сорта на "Емил Димитров е манаф" и говорят за това как си лягал с 10 годишни момченца. Пак казвам, трябва да има някакъв праг. Медия, която няма този праг не е сериозна медия просто.

sakata_97
08.02.2016 15:00

Тука Ван Галчо е много прав,тези журналя са вредни за спорта всеки ден се опитват да създават интриги и за съжаление почти винаги успяват

Kalinski88
08.02.2016 14:05

Ще го кажа кратко и ясно : не го харесвам, но в случая е прав спор няма.

Amateur1878
08.02.2016 13:02

Заглавието е изцяло подвеждащо, а и Ван Гаал е прав случая. Понякога журналистите, в стремежа си да спечелят някакви пари, прекаляват с глупостите.