8000 ще викат за Берое срещу Локо София

11:06
8000 ще викат за Берое срещу Локо София
Новакът в майсторската група Берое посреща днес в Стаза Загора Локомотив София в двубой, с който се открива шампионатът в елитната ни група. След едногодишно изгнание във втория ешелон "зелените" ще посрещнат един от сериозните отбори, който винаги е с амбиции за европейско участие.

"За нас този мач е много важен. Завръщаме се в майсторската група, домакини сме, сигурен съм, че нашият 12-и играч - публиката, ще бъде зад нас през всичките 90 минути над двубоя. Надявам се момчетата да излязат разкрепостени и да дадат най-доброто от себе си, за да стигнем до така желания успех", заяви старши треньорът на старозагорци Илиан Илиев пред "Меридиан мач".

Двубоят пропускат със сигурност сърбинът Игор Таскович, който изтърпява наказание от два мача от предходния си тим Марек, както и Николич, който чака работна виза. Най-вероятно Ивайло Паргов, който има болки в коляното, ще бъде резерва и няма да започне като титуляр. Очаква се на стадион "Берое" да присъстват минимум 8000 зрители, въпреки че срещата ще се предава директно по телевизията. В стартовите 11 е твърде вероятно Илиан Илиев да заложи на две от новите попълнения - бързоногото дясно крило Искрен Писаров и нападателя Георги Андонов, които показаха много добри игри по време на контролните мачове.

Илиан Илиев призна, че нападателят Херман Пиетробон е влизал в неговите планове за лятна селекция, но високи финансови параметри са попречили на сделката да стане факт.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Forza_Beroe
07.08.2009 11:10

Да напълним Храма беройци !!! И само Бероеее и само Бероеее, живота ще си дам за тебе само Бероееее !