Венгер: Не всичко е пари във футбола, Лестър го доказа

11:42
Венгер: Не всичко е пари във футбола, Лестър го доказа
Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер даде за пример отбора на Лестър Сити и призна, че му е приятно да наблюдава успехите на "лисиците".

"Предимството на Лестър се състои в това, че цяла Англия е зад тях. Освен запалянковците на Манчестър Сити, Арсенал и Тотнъм, разбира се. Често ме упрекват, че клубът не купува големи имена, но сега всички подкрепят отбор, в който няма суперзвезди. Много ми е приятно да наблюдавам успешното им представяне. "Лисиците" са фантастичен пример за това, че във футбола не всичко е пари. Те показват, че са способни да вършат качествена работа. Отличен пример са за всички във Висшата лига", заяви Арсен Венгер.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

arsen
07.02.2016 22:03

До
wengerout
Венгер има 3 титли в ПШ.Доказал е че може.Останалото са подробности.

Drogba_d
07.02.2016 16:06

Лестър едвам се измъкнаха от изпадане миналата година тоЗи сезон са на 1 място февуари ... Дори и да не станат шампиони те спечелиха симпстиите и уважението на цял свят а това е по важно от няква титла която не са си поставяли никога за цел *thumb_up* така че доста си доказаха *smile*

Dontspeak2
07.02.2016 15:01

Това негово изказване е като да се самоуспокои... Крайно време му е да си ходи...

catalan
07.02.2016 13:51

Венгер вместо да хвали Лестър да направи всичко възможно отбора му да спечели титлата в Англия, супер добър шанс е тази година,когато Челси,Юнайтед,Ливърпул и Ман Сити са далеч от топ формата си, нямам думи.

ApricotGarden
07.02.2016 13:16

Да го докажат лятото когато свръх богатите отбори започнат да налитат към играчите им.

wengerout
07.02.2016 12:51

Лестър нищо не са доказали, защото не са спечелили титлата.
Но ако го направят, то тогава ще дойде въпросът ти защо не можеш ???Нали си голям специалист?Нали си от 20 години в Арсенал, нали си един от най-скъпоплатените мениджъри,нали имаш по-добри футболисти от Лестър, нали ти изповядваш тази философия още от преди Варди да играе футбол???
Като Лестър може да го докаже, ти защо не можеш?
Явно е време да си ходиш.