Само ЦСКА и Локо София искат Висша лига

11:02
Само ЦСКА и Локо София искат Висша лига
Само ЦСКА и с Локомотив София подкрепиха идеята за Висша лига, показа анкета сред клубните ръководители. Двата тима играят в трета и четвърта дивизия и нямат друг шанс да се върнат скоро в елита.

Константин Баждеков от името на Левски определи идеята като мечта, пише "Тема Спорт".

Малките тимове директно отхвърлиха плана, разкрит от Борислав Михайлов и Кирил Домусчиев. "На Боби чавка ли му е изпила акъла", попита директно Венци Стефанов от Славия.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

manutd_forlife
06.02.2016 13:33

Аз не искам заради нашата гледаемост другите отбори да получават дял от тв правата. Ясно е, че всички ''елитни'' отбори губят и на мен това не ми пречи. Да изчакаме още 1-2 години да се върнем в елита, може би тогава отбори-донори ще са фалирали и ще спрем да гледаме порно по диема спорт между топ отбор и последния в класирането.

jasso
06.02.2016 21:01

Съгласен. Мисля, че догодина Б група също ще е най-гледаемото първенство в БГ, както тази година е В. А, що се относя до Висшата лига, демек сегашната А група...по-добре да плащат на феновете, за да я гледат по ТВ-то))))))

Kalinho
06.02.2016 13:00

добре и правят висша лига и какво ще се промени, освен името ? Ако нямаш пари дори да имаш традиции и история не ти вършат работа. По какъв критерии ще определят отборите ? То отбори с традиции които не са в А група не са един или два - Етър, Янтра, Спартак Варна, Ботев Враца, Бдин има сигурно още токова. Имаш ли прави правиш отбор и стигаш до А група, други гмо-та са измислици.

MaLkO_LuD94
06.02.2016 11:42

Като не искат висша лига нека продължат да си затъват *thumb_up* Видно е че трябват кардинални промени и трябва ако е възможно тази висша лига да се осъществи пък било то и без ЦСКА и Локо *thumb_up*