Сити пуска юношите си в ФА къп заради лошо изготвена програма

23:33
Сити пуска юношите си в ФА къп заради лошо изготвена програма
Манчестър Сити е на път да загърби ФА къп, разкри мениджърът на небесносините Мануел Пелегрини. Чилиецът се готви да пусне състав, изграден от юноши и резерви в осминафиналния мач от турнира срещу Челси.

Причината е, че гражданите трябва да гостуват на 21 февруари (неделя)  на „Стамфорд Бридж“, а 24 часа по-късно заминават за Киев за гостуването на Динамо от осминафиналите на Шампионската лига.

"В понеделник трябва да пътуваме за Украйна и не виждам никаква причина защо да не играем мача срещу Челси в събота“, коментира Пелегрини.

" Челси играе предния вторник срещу Пари Сен Жермен и ще има достатъчно време, за да се подготви за мача с нас“, добави мениджърът на Манчестър Сити.

„Много сме разочаровани от така изготвената програма. Ако трябва да играем в неделя, няма да сме в пълен състав и ще играем с юношите. Трябва да взема най-доброто решение за клуба, а най-доброто е да подготвя възможно най-силния състав за мача от Шампионската лига“, отсече Мануел Пелегрини.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

AC_Milan_92_45
06.02.2016 12:24

Пускай там резерви, че да отпадане и да си гледаме шампионата. С тези контузии къде ги имаме, само до излишни мачове ни е

pumpet
06.02.2016 00:14

ФА от край време променят програмата единствено за Манечстър Юнайтед така,че колкото и основателно да е недоволството на Пелегрини не вярвам да бъде удовлетворено желанието му.

Daley_Blind
06.02.2016 08:02

Явно ние сме с връзки.*lol*

persie1992
06.02.2016 00:36

Да аз съм забелязал също в мачовете на Арсенал след първия мач в ШЛ винаги има гостуване, а преди реванша пак гостуване. Също така често и мачове в неделя, а за Юнайтед си слагат доста често петък