Плевнелиев посети "Ла Бомбонера", подариха му фланелка на Бока (снимки)

14:29
Плевнелиев посети "Ла Бомбонера", подариха му фланелка на Бока (снимки)
Президентът Росен Плевнелиев посети митичния стадион "Ла Бомбонера" в Буенос Айрес. Плевнелиев е на официално посещение в Аржентина, а преди това посети и Бразилия.

В Буенос Айрес обаче едно от местата, посетени от българския държавен глава се оказа легендарно за футбола място – дома на аржентинския гранд Бока Хуниорс.

Плевнелиев получи фланелка на Бока Хуниорс с неговото име, снима се с шефовете на клуба и даже показа някои футболни умения с топката.

Росен Плевнелиев подари книга за българския спорт на президентът на Бока Хуниорс Даниел Ангеличи и му обеща да съдейства за укрепването на спортните връзки между България и Аржентина.



Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

beneficato1
06.02.2016 18:05

В най-голяма степен се дължи на победата на обединените европейски сили под командването на полския крал Ян Собиески на 12 .09.1683г. в битката при Виена,когато започва постепения упадък на Османската империя.Проблема на тамплиерите е ,че в един момент се самозабравят и от пазители на светите места се превръщат в лихвари и рекетьори.Ако не ти се чете специалезирана литература прочети прекрасната поредица на Морис Дрюон- Прокълнатите крале-изключително професионално и увлекателно четиво.Но мисля ,че се отклоняваме от темата.Разбирам,че фрустрацията у народа е тотална ,но не може една чисто протоколна визита да поражда такиво негативни емоции у хората ,както и да е -ще поживем ще видим.

Rezors
07.02.2016 02:19

Всичко най-добро. *thumb_up*

beneficato1
06.02.2016 20:34

Съгласен си я ,ако слушаш чичо ти Иван знаеш ли колко ще напреднеш в тоя живот*beer**tongue*.Аууу пуснах 5 мача в бетфеър и току що видях ,че не съм хванал нито един-голам шлем*lol*.Нищо другия път ,ае чао че с жената излизаме жив и здрав .

Rezors
06.02.2016 20:03

Съгласен от до. *thumb_up*

beneficato1
06.02.2016 19:48

Значими са -безспорно,но не това темата тук и никъде не съм казал противното.Историята е процес а не еднократен акт.По времето на омаядите исляма е бил цивилизацията ,ние сме били варварите ,после те затъват ние постепено формираме модерния свят .Сега пък има други предизвикателства .Такъв е живота*smile*

beneficato1
06.02.2016 19:42

Плевнелиев не ми е еталона за президент,както казах не съм гласувал за него ,нито за ГЕРБ.Като човек с десни разбирания вярвам в идеята за минимум държава и максимална свобода на личната инициатива.Или както правилно го еформулирал Кант -държавата е просто нощния пазач,който бди за правилата на играта-в този мисъл няма как да подкрепям бивши креатури на БКП като президента и мутрата Боко -бодигарда на Живков.Но добър лош той е дейсващия президент и предвид до голяма степен представителните му функции съгласно Конституцията не очаквам кой знае какво от него.В същото време е идиотско да бъде обругаван затова ,че се е снимал на стадиона на Бока и как се бил излагал и т.н. ,това да ни е косура както се казва.По другите въпроси-не смятам че масонството има някъква тежест извън чисто символното му значение.Що се отнася до ционизма според негавия главен идеолог Теодор Хершел -това е доктрина ,която има за цел обединяването на евреите в една държава и И зраел е израз на това.Сега не искам да влезам в дискусии за протоколите на ционските мъдреци -дали са фалшиви или не ,защото това е безкрайна и наситена с много митологеми тема-та в крайна сметка кой ще бъде следващия презедент и дали пък Плевнелиев няма да спечели втори мандат ще го раше избирателното тяло на избори ,а не някакви си ционсти дето никй не ги е виждал и чувал,ама е лесно да оправдаеш собствената си некадърност с тях.

Rezors
06.02.2016 19:19

А Ян Собиески можеше и да не се роди,ако пред 717 Тервел не бе разгромил арабите,а 15 години по-късно и Карт Мартел не им беше разказал играта(Макар че той по-късно влиза в съюз с арабите). Може би тези две битки са малко по-значими от събитията през 17-ти век. По думи на историци.

Rezors
06.02.2016 19:12

Не гледам Алфа,не понасям Алфа ТВ. Мен единствено ме е яд за това,че в България няма политици,няма хора,които да защитават идеи,тези,общности,а единствено такива,които търсят материални облаги..Плевнелиев не е харизматичен,не е човек с излъчване,малко или много това е важно за един президент. А на всичкото отгоре постоянно изпада в неуместни ситуации Добре,поканен е от президентите на Бразилия и Аржентина. Какви позитиви може да има от гостуванията му? Нека видим. Ще договори влизането на няколко фирми от тези две държави в българския бизнес,което съответно ще увеличи работните места и ще допринесе за стабилизирането на икономиката ни? Ще се опита да осигури почва за водене на преговори за няколко съвместни проекта с тези държави,все пак това са огромни държави и съвместна работа би била доста опция за нашата Родина. И аз не съм най-големия конспиратор,но специално за масоните мога да кажа,че имат сериозно политическо присъствие в България. Това е друга тема. Но не те питах за това дали вярваш в тяхната задкулисна власт,а дали знаеш какво е Ционистката федерация и какво прави,това че са обект на конспиративни теории не ги превръща автоматично в "задкулисни господари". За третия ти отговор сме на едно и също мнение,въпреки че исках да ми кажеш какво е сегашното ни положение,а не дали то зависи от нас или някой друг. Ограничаване правата на определи лица и професии,политическа практика . 30 Март 1995 доказва,че не сме мръднали и с една педя от 1989 година.

beneficato1
06.02.2016 17:32

До коментар [@comment 1871884] от [@user Rezors]:

Президента е там по покана на Дилма Русев и Маурисио Макри -съответно президенти на Бразилия и Аржентина.Визити като тази са по скоро израз на добра воля и не е президента този ,който трябва да решава икономически въпроси-това се прави от ресорните министри и бизнеса. Не съм гласувал за Плевнелиев и не съм поддръжник на ГЕРБ,но в случая намирам злобата и обидите за неумесни.Това е отговора ми на първия ти въпрос.Колкото до втория -не съм привъженик на конспиративните теории и не смятам ,че ционистите ,марсианците,тамплиерите,масоните,защитниците на пойни птички и други сдружения и формации назначават президента на която и да е държава.Надявам се прочиташ по някоя книжка ,а не гледаш само Алфа ТВ.На 3-тиа въпрос-България е такава каквато я направим ние-след толкова години промени без лустрация (знаеш ли какво е това?)такъв резултат.

_CRUSADER_
06.02.2016 17:49

До голяма степен заслугата се дължи на кръстоносците и кръстоносните походи, исляма да не пробие в Европа.

beneficato1
06.02.2016 17:44

Тамплиерите са мутрите на средновековието.Филип Четвърти Хубави е знаел какво прави,когато ги е затрил.

_CRUSADER_
06.02.2016 17:39

Повярвай сега повече от нужни са ни рицарите тамплиери в Европа!

IvailoIlkov
06.02.2016 14:43

До коментар [@comment 1871936] от [@user Rezors]:

Абе пъпеш ти къде си виждал държавния глава да си плаща транспорта при визити ? Или пишеш да се направиш на много забавен?!Хилел се,,, Ами той и Обама се хили ама хората си го избират за втори път!Точно ти за ориентация недей да говориш,че яко те тресе синдрома на овцата.Чул си от тук от там,че това или онова не били редно и го повтаряш без даже да се замислиш.Един да плюе по нещо и всичките след него.
Едва ли е най-добрия вариант за президент,но пък мотивите,които изказваш са комични!
Знам,че в БГ е трудно да имаш собствено мнение и виждане над нещата но се пробвай

nikolaigalata
06.02.2016 16:59

разлика няма да има . И сега един командва и управлява. Нарича се Министър Председател ( в случая Бойко мутрата ) , а ако сме президентска република каква ще е разликата ? Пак един ще управлява и ще назначава другите под него. Там е работата че голяма част от народа не иска да гласува , а тези които гласуват избират едни и същи муцуни, доказани крадци и мошеници - БСП , ГЕРБ, СДС , ДПС, НДСВ , Кунева , Иван Костов и други подобни измекяри. Само за миг да си представим че всички на изборите гласуват за някоя партия която никога не е управлявала, да речем АТАКА . На мутрите ще им увиснат носовете направо , ще се скрият в миши дупки половината, а другите ще избягат извън страната , понеже ще има разследване за тях и затвор или смърт.

night_wolf1984
06.02.2016 15:15

Когато България стане президентска държава тогава ще се оправиме.240 хрантутници ни скубят яко сега...Тогава обаче хората ще гласуват за силна личност,а не за шут и пионка на Бойко...който пътува и яде за сметка на народа за едното здравистване *smile*Президенска държава трябва хора....един да носи бремето...а не палячовци разни !!!

IvailoIlkov
06.02.2016 05:12

Ужас колко затъпяваща младеж имаме и колко злоба има в нея !Ама сериозно ужас !!!И да ви кажя ,че човека със сложното за вас име има (от преди да стане президент) толкова пари ,че да си ходи на екскурзии до където си иска без да е държавен глава!Слабата реализация на един не е оправдание за злобата към друг!

kiro911
06.02.2016 01:51

Браво , господин Президент*joking**joking**joking**joking* похвално

titan25
05.02.2016 23:04

Случайно да знаете,че президента има представителна функция.Той няма думата какво да става в държавата,така че стига плюхте по Плевнелиев.И защо да излага България?!Показва уважение към местните и най-популярния в страната им спорт.Похвално е,че въпреки факта,че е президент си цъка на стадиона като нормален човек,а не се прави на нещо повече от другите.Това е работата на президента,да създава приятелски връзки за страната с други държави.

night_wolf1984
06.02.2016 00:04

Всяка нова година една и съща реч!!!И после дунавското хоро!!!

Onzo20
05.02.2016 23:38

Май не си му слушал изказванията...

Rezors
05.02.2016 23:36

Проблем е,че той е неориентиран послушник,който си няма никаква идея какво прави на този пост. Това ни е проблема. *smile* Нека създава приятелски връзки(нищо,че тия връзки са само за пред медиите и няма почти никакъв кяр от тия разходки по света),но и да вземе да направи нещо за страна,на която е президент. Поне в последните си дни на този пост да се докаже като мъж. Но едва ли ще сме свидетели на такова нещо. *smile*

ApricotGarden
05.02.2016 21:30

Как да не му се прииска на човек да стане президент... Екскурзиики из света за сметката на другите...ех мечти *joking**joking*

sensea
05.02.2016 20:00

Държавен глава ....джитка на стадиона на БОКА....предишни в Азърбайджан трепеше планински кози ....всеки с хобито си ......*joking*

night_wolf1984
05.02.2016 18:20

Мрън....мрън...мрън....само мънка като стара бабка и тоя корумпяга с хиляда имота в Гърция купени от държавни пари е президент....*sad*

123321
05.02.2016 16:17

Прозвището на стадиона не е "Ла Бонбонера", а "Ла Бомбонера"....

wengerout
05.02.2016 19:46

Едва ли това ти е най-големият проблем, но.... La BoMbonera е на испански и за това е написано с м, защото, както виждаш не е преведено на български.Ако беше преведено, щеше да е с "н", да, но щеше да има и ''и''.На български думата е бонбониерата. Така,че са го написали правилно, защото не са превеждали името. Все едно да пишеш защо на Челси стадиона в България го пишат Стамфорд бридж, след като било Стамфорд мост(буквално), или Моста Стамфорд(звучащо по-добре).

ziLonG
05.02.2016 16:06

Сега разбирам ,че се казва Плевнелиев ;/..... Винаги съм мислил ,че е Плевенлиев ;s FeelsBadMan

j_mourinho
05.02.2016 15:08

България с всеки изминал ден затъва, тоя боклук си прави кефа по Аржентина.