Кобрата: Проблемът на Чисора ще е, че аз съм по-силен от него!

14:19
Кобрата: Проблемът на Чисора ще е, че аз съм по-силен от него!
През ноември 2014 Кубрат Пулев бе нокаутиран от украинеца Владимир Кличко в двубой за световната титла, след което той постигна две солидни победи.
 В момента българинът има голям шанс да се срещне с британеца Дерек Чисора в спор за вакантната европейска титла. И двамата са представлявани от "Зауерланд", а от EBU вече дадоха зелена светлина за провеждането на тази среща. 
Пулев бе любезен да говори с Boxing News и да анализира трима от най- добрите британски боксьори в тежка категория Чисора, Дейвид Хей и Антъни Джошуа – които подобно на него, искат световната титла.

"Не може да победиш световния шампион без подходяща защита, сподели Пулев. - Поражението от Кличко ме научи, че трябва да остана фокусиран и внимателен, да не бъда прекалено самоуверен, само защото унищожавам всички в спаринг. Първият двубой беше труден, защото бе след дълго отсъствие, а и бях с нов треньор. Но вие вече виждате, че под ръководството на Ули Вегнер, аз вече се движа в правилната посока. Имам само една цел: да стане световен шампион в тежка категория.

За Дерек Чисора:

Все още нямам потвърждение, че тази среща ще се състои. Тук не става въпрос за Дерек Чисора, а за това, че искам да спечеля европейската титла отново. Това ще бъде един добър тест преди да получа нов шанс да се бия за световната титла. Ако от "Зауерланд" организират тази среща, аз ще бъда щастлив да победя Чисора. Той има лоша техника и няма най-бързите ръце. Въпреки това, той знае как да оказва натиск върху противника си, като използва силата си. Неговият проблем ще бъде, че аз съм по-силен от него! Моят джеб ще бъде ключът към победата и аз съм уверен, че ще я постигна.

За Дейвид Хей:

Той няма световна титла, така че в момента нямам интерес да се бия с него. Той е артистичен и добър спортист и ако се бием за шампионския пояс, мисля, че ние ще покажем на феновете добро шоу.

За Антъни Джошуа:

Той е все още е млад и трябва да придобие по-голям опит, за да се бие с най-добрите в тежка категория. Видях го на живо по време на Олимпиадата и аз вярвам, че той може да се справи с обществения натиск добре. Въпреки това, той все още трябва да работи върху игровия си план. И пак повтарям: "Всеки, който притежава световна титла е моя цел."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Kalinho
06.02.2016 21:43

тука като гледам половината големи комплекси, големи разбирачи. Пулев е доказал, че е от топ боксьорите в света, нормално е да има самочувствие. Падна от кличко но ако наистина си е взел поуките може и един ден да стане световен шампион и тогава ще го боготворите, същите тези които сега го плюят.

ApricotGarden
06.02.2016 12:29

Кака се палите самоо... Като чели Кубрат е първия и единствен боксьор на когото много му знае устата.

manutd_forlife
06.02.2016 15:45

Напълно си прав. Все едно не са гледали някакъв боен спорт и как говорят другите големи имена за съперниците си. Понеже има разлика и те всички си мълчат или си дават комплименти преди мач.

Kalinski88
06.02.2016 09:58

Кобри ти така викаше и за Кличко ама какво стана накрая ?! Тръгна Аслан , върна се Насран. Пребиха те като куче. Уважавай противника, защото помниш как те унизиха в Хамбург, а уж беше по-добрия пак *smile*

night_wolf1984
05.02.2016 23:06

Както каза миланиста може само по точки да го бие...ама шанса пак е малък*smile*ф

AC_Milan_92_45
05.02.2016 20:18

Единственият шанс на Кобрата е да го бие по точки, ако успее да се пази достатъчно добре от ударите му. Но този човек е един от само 2мата издържали 12 рунда срещу Виталий, носи много на бой. Трябва да удря и бяга, ако е достатъчно добър.

Notlike
05.02.2016 15:10

Кубратчо, стига си отваря голямата уста бе, кръчмарино. Всеки един от тримата може да те види сметката, а Чисора ще ти изтрие физиономията до третия рунд. Пуснали го с някаква килийни нинджи да се бие, за да понатрупа победи и пак си повярва. Видя се, че срещу Кличко само нежеланието на украинеца го спаси от KO във втората минута.

Notlike
06.02.2016 14:20

Пич, ти въобще гледал ли си го тоя с кого играе? Виж съперниците на Чизора и на нашия. Оня играе главно с топ боксьори, нашия го пускат на разни 40-годишни чернилки, извадени от някоя маза да заработят някой долар. Мисли като фен на спорта, а не като патриот, защото Кубрат замъглява представите на много хора с рекорда си от 21-1, въпросът е срещу какви съперници дойдоха тези победи - освен Димитренко и Устинов, аз лично не се сещам за други СЕРИОЗНИ съперници. Тези тримата британци са корави, Мариуш Вах, Поветкин, имаше един кубинец, ама го забравих. Има още 5-6 човека, които са корави кучета, ако победи тях, шапка му свалям. Ама да ми биеш разни килийни нинджи в първия рунд и да си мислиш, че ще станеш световен шампион - хехе, това няма да стане.

night_wolf1984
05.02.2016 23:05

Ще бия камбаната на село тоя смок.Британеца ще го светни за нула време с някое кроше....Набил двама трима дъртаци и пак взе да се пени...а накрая ще е целия син и проснат на пода*smile*

SLAVQNIN
05.02.2016 19:35

Написал си пълна тъпотия, Кубрат ще бие тая нагла че*нилка.