Задава се звездна сватба в спорта

07:13
Задава се звездна сватба в спорта
Звездна сватба в спорта се задава през лятото. Новината дойде от новата шампионка в турнира от Големият шлем Australian Open Анжелика Кербер. Тя разкри, че нейната колежка Ана Иванович и капитанът на световния шампион във футбола Германия Бастиан Швайнщайгер ще сключат брак през тази година, информира "24 часа". Сръбската красавица и халфът на английския гранд Манчестър Юнайтед са гаджета от август 2014 г.

"Ана Иванович и Бастиан Швайнщайгер ми изпратиха снимка с благопожелания, след като спечелих титлата в Мелбърн. Ана е моята най-близка приятелка по време на турнирите. Двамата са толкова сладки. Много се радвам на тяхната сватба. Няма обаче да разкривам датата. Ще я запазя за себе си", обяви Кербер пред немското списание “Бунте”.

Анжелик в момента се подготвя в Лайпциг за мачовете на Германия срещу Швейцария от неофициалното отборно световно първенство за жени Фед Къп. Според треньорката на бундестима Барбара Ритнер Кербер е споменала нещо за късно лято като дата за сватбата.

Най-вероятно изглежда това да се слючи след Уимбълдън и европейското първенство. Третият турнир от Големият шлем завършва за жените на 9 юли, а финалите във Франция - ден по-късно.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ApricotGarden
06.02.2016 12:31

Живота ми вече започна да придобива смисъл. Йей

GUNFIGHTER
05.02.2016 11:17

Чакай, тая Ана не беше ли с Азар, пък Бастиян с оная немска слива....*thinking*

kapitana123
05.02.2016 07:54

"Ана е моята най-близка приятелка по време на турнирите." *joking* - много селективно туй приятелство