Челси предлага на Алегри договор за четири години

17:11
Челси предлага на Алегри договор за четири години
Треньорът на шампиона на Италия Ювентус Масимилиано Алегри стана главен претендент за поста мениджър на Челси.
 
Според "Калчомеркато", ръководството на лондонския клуб е разгледало вариантите за покана на различни треньори след края на сезона и се е спряло на Алегри. На италианеца ще бъде предложен договор за 4 години със заплата 7,5 милиона евро на сезон.
 
Преди сред претендентите за поста мениджър на Челси се споменаваха Диего Симеоне и Хорхе Сампаоли.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

CFCLondon
04.02.2016 19:27

Харесва ми работата на Алегри в отборите, които води. Така и не разбрах защо в Милан, а след това и в Юве в началото, бе плют така. Той нямаше никаква вина за ситуацията в Милан, където беше оставен да се оправя както може с наличния "потенциал". Интересно ми е как би се справил във ВЛ и в частност в нашия отбор. Но не мисля, че ще се получи да дойде, в Юве се справя добре, има си договор, позната атмосфера - всичко. За идване на Симеоне също не съм оптимистично настроен. По-скоро Конте е най-реалистичния вариант. Макар, че и за Льов се заговори по едно време, а пък за него ми е безкрайно любопитно какво би свършил в клубен отбор. Ако зависеше от мен, то бих предпочел някой измежду Алегри, Симеоне или експерименталния вариант - Льов за дългосрочен мениджър. Още малко ще потърпим и ще разберем какво решение ще бъде взето.

Uigtfri
04.02.2016 18:41

Надали Марота и Недвед ще пуснат Алегри да си тръгне, при условие че тъкмо напипа верния ритъм и е с отлични шансове да донесе нова титла във витрината на Юве. Да не говорим, че са в добра позиция и за спечелването на Купата, а в ШЛ отново могат да стигнат доста далеч предвид осакатения Байерн и не толкова трудната задача да бъде елиминиран в това му състояние. Освен, ако Алегри не реши да се пусне в друго предизвикателство както Пеп, друг шанс не виждам следващия сезон да пристигне в Англия.

biancorosso
04.02.2016 17:21

Глупости. Алегри си остава при нас.

biancorosso
04.02.2016 19:46

Не е така. Конте направи много и съживи Ювентус, който преди него левитираше между 7-8 място и всички привърженици сме му безкрайно признателни, но Алегри НАДГРАДИ над отбора на Конте. Неслучайно с Конте стигнахме 1/4 финал в ШЛ, а с Алегри - финал. А и както написа фена на Мадрид лятото ядрото на отбора на Конте си отиде и Алегри започна да гради нов отбор, който лично според мен има дори повече потенциал и може да постигне много. Не мога да ги сравнявам с Конте, всеки си има неговите качества, но Макс е голям стратег, много често прави неочаквани ходове и стъписва съперника по този начин.

123321
04.02.2016 18:53

За успехите им през миналия сезон Конте беше основната причина, но през този сезон не е така.През лятото Ювентус продаде Видал, Тевез и Пирло и закупи половин нов отбор.През този сезон Алегри изгради ново ядро от футболисти в Ювентус и именно той е в основата на добрата игра и победи на отбора.

pumpet
04.02.2016 18:19

Дръжте си го и без това не той е виновен за успехите ви,а Конте.

Chelsea86
04.02.2016 17:54

Аз четох, че се спряга Конте, а не Алегри. Като ги знаем медии ще има да спекулират докато някой не подпише.