Любо Пенев: Доволен съм, но тая крива нива ни отне победата

08:20
Любо Пенев: Доволен съм, но тая крива нива ни отне победата
Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев бе доволен от класирането на своя отбор за следващия кръг в Лига Европа, но изрази съжаление, че "армейците" не са стигнали до победата.

Наставникът на "червените" обаче, отново не спести критиките си към стадиона на Дери Сити и сподели, че "кривата нива" е една от основните причини българският тим на де стигне до победата.

"Доволен съм от класирането в следващия кръг, но изпитвам леко разочарование от изпусната победа. Справихме се добре с типичния ирландски стил на игра, с много борба и силно ритане на топката в предни позиции. Доволен съм, че контролирахме играта през по-голямата част и от двете изиграни срещи с Дери Сити и затова смятам, че заслужено продължаваме напред. Не искам да прозвучи като оправдание, но кривата нива, на която се състоя двубоя също ни попречи да вземем победата", каза Пенев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

haramilio
07.08.2009 11:58

а бе скрии се па ти бе TigerJK , тигър ли си котка ли си не те знам къв помияр си, но си ми много смешен и противен *stop*

ZeroCold
07.08.2009 11:07

Какво като нивата е била крива и Дери са свикнали? На това му викат ДОМАКИНСКИ ФАКТОР! На който не му изнася - чупката. Никой не пречи и ЦСКА да си изградят такава бърлога, стига да им я лицензират *smile*

TigerJK
07.08.2009 10:52

политиката на собствениците на БГ отборите е в стил "Ако няма аванта, няма и файда" *joking*

mony_koleg
07.08.2009 10:37

еми така е, както за всичко друго парите се крадат, така и тук, те момчетата не може да играят за жълти стотинки , другите държави ни стигнаха щото се наливат пари, пък тука се отливат както винаги

iv4a
07.08.2009 09:47

Каквато ни държавата такъв ни е и футбола *sick* защо се чудиме.След още 2 години нещата ще са още по зле и отбори като Дери може би ще са фаворита а наите "грандове" в ролята на аматьорите.

HarisoN
07.08.2009 09:34

Какъв е стадиона на ЦСКА такъв и на Дери, но Дери Сити играят всички мачове там и са свикнали докато ЦСКА, за първи път играе в тая "Нива"

torres_228
07.08.2009 09:05

Както каза човека отдолу под мене, както на ЦСКА им е бил лош терена така и на Дери им е бил лош. Това е! Според Тодор Шабански не сте показали кой знае каква игра .. Тея са имали едно положение и са го вкарали, това е. Вие имахме 10-12 и вкарахте 1..

brickbat
07.08.2009 08:44

Какъвто е за Дери сити такъв е и за цска теренът. За всички клубове в България с малки изключения като Черноморец и Локо София застоя, а дори деградирането е на явен ред. Погледнете преди една две години на какво ниво са били отбори като - Дери Сити и ФК Баку или Бате Борисов и сега докъде са стигнали. Щом едва бием тях то явно нещо не се прави като хората. 90-те години националния отбор, а и клубните на България бяха по - добри от тези на Гърция и Румъния, а сега е обратното. Лошото обаче е, че и националния на Албания и клубните на Азербайджан ни стигнаха. В България има много талантливи футболисти, но и много некадърни "специалисти", заради които сме на това дередже.