Лудогорец поиска украински защитник

10:28
Лудогорец поиска украински защитник
Лудогорец може да привлече украински защитник. Шампионите проявяват интерес към Андрей Пилявский от Заря Луганск, съобщава "Тема Спорт".
 
27-годишният централен бранител е бил харесан от спортно-техническото ръководство по време на контролата между двата тима в Турция, завършила 2:1 за разградчани. 
 
"Получих обаждане от Лудогорец. Те се интересуват от Пилявский. Но аз съм треньор и само работя с играчите, а останалото е в правомощията на нашия президент. Трябва да разговарят с него. Считам, че България не е вариант за Пилявский. Той е класен централен защитник, който струва добри пари. В момента Андрей е един от най-силните бранители в Украйна", каза треньорът на Заря Луганск Юрий Вер-нидуб. 
 
Лудогорец опитва да вземе нов защитник, който да си партнира с Козмин Моци през пролетта. 
 
Вчера разградчани записаха четвърта поредна победа в контролите, след като се наложиха с 3:0 над Стяуа с голове на Моци, Кишада и Чунчуков. 

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

simon_66
01.02.2016 12:59

Този да внимава какво говори, защото парите, които се взима в Лудогорец са сигурно двойно или тройно на тези в Зоря, а и ще играе с Лудогорец в евротурнирите следващия сезон...да не говорим за стадион, тренировъчна база и какво ли още не на разградчани, които са на светлинни години пред тези на украинския отбор.. дано се получи сделката..изглежда стабилен от няколкото видеота, които изгледах *smile*