Стойчо Стоев не пожелал звезда на Астана в Левски

10:17
Стойчо Стоев не пожелал звезда на Астана в Левски
Доста сериозно име е попаднало в трансферните планове на Левски. То обаче не е било одобрено от треньора Стойчо Стоев, въпреки продължаващата криза с централния нападател, пише "Меридиан мач".
 
Става въпрос за Жуниор Кабананга, който все още е собственост на казахстанския Астана. Нападателят играе под ръководството на Станимир Стоилов, като освен, че бе важна част от тима в груповата фаза на Шампионска лига, Кабананга ще остане завинаги в историята на казахите. Той вкара победния гол за Астана в мача с Актобе, който донесе втората поредна титла за отбора. Ако срещата тогава бе завършила наравно, Астана нямаше да стане шампион на Казахстан. И двете титли дойдоха под ръководството на Станимир Стоилов. Сега обаче в Астана се готви сериозна селекция. Част от нея е Джордже Деспотович, който бе в трансферните планове и на Левски.
 
Така от ръководството на казахстанския шампион нямат нищо против да пуснат Кабананга. От „Герена" дори са влезли в предварителен разговор с Астана за правата на играча и са получил зелена светлина да го привлекат. До по-сериозни преговори обаче така и не се е стигнало заради мнението на треньора Стойчо Стоев. Специалистът не е останал докрай доволен от качествата на Кабананга и е предпочел клубът да продължи да търси други играчи на тази позиция. Преди това „сините" са разговаряли с Мъри Стоилов, който е загатнал, че Кабананга ще свърши работа на Левски

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация