Кандидат-собственик на Рома обещава ненужните от Реал

18:49
Кандидат-собственик на Рома обещава ненужните от Реал
Бизнесменът Виничио Фиоранели е обещал да доведе някои от нарочените за гонене футболисти от Реал Мадрид, ако собственичката на "вълците" Розела Сенси му продаде клуба.

Медиите в Италия твърдят, че Рафаел Ван Дер Ваарт, Мамаду Диара и Ариен Робен са получили изгодни оферти от представители на римляните, като тези "представители" нямали нищо общо с фамилията Сенси и настоящия спортен директор Даниеле Пради.

Както е известно, в края на миналия сезон Розела Сенси отхвърли офертата на Фиоранели, но сега изглежда кандидат-купувачът отново прави опити да вземе властта в Рома.

Напомняме ви, че и тримата футболисти, с които се е свързал мистериозния бизнесмен, са ненужни в Реал Мадрид, след като "Белия балет" докара няколко "галактически" нови попълнения това лято. Странното в случая е, че и Ван Дер ваарт, и Робен, и Диара все още изчакват за евентуален свой трансфер, въпреки че за тях има доста оферти от най-различни европейски клубове.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

GTonchev
06.08.2009 23:54

Това е много добра новина вижда се че Сенси вече не могат да издържат клуба и са му в тежест време е да продадът акцийте ако не на Фиоранели то на някой друг за да може отбора да се развива не става само с играчи от школата трябва и по големи имена да дойдат в отбора а й се вижда сега че само с Тоти Де Роси и Вучинич не става трябва и други *wink* !!!

Kalinho
06.08.2009 22:35

абе не знам ама собствениците направиха доста за отбора *smile* ако успеят да вземат тези играчи от Реал ще станат доста силини и догодина се надявам да играят в ШЛ

Rafka
06.08.2009 22:16

Да взема Рафа и Диара , Робен остава

geshana
06.08.2009 19:53

Искам само всичко с отбора НИ да е за добре !!!
FoRzA MaG!cA ROMAAA

ivica
06.08.2009 19:31

Мисля че вече е време фамилия Сенси да продадат отбора за да може да връвим напред *wink* Roma