Трета поредна победа на Левски в Турция

19:00
Трета поредна победа на Левски в Турция
Левски постигна трета поредна победа на подготвителния лагер в Турция. Сините надвиха с 2:1 румънския Поли Тимишоара след обрат, а новите попълнения Франсис Нар (30') и Сърджан Лукин (32') бяха точни за 26-кратните шампиони на България. Преди това с хубаво изпълнение Писас бе дал аванс за 11-ия в Румъния в 26-ата минута.

Стойчо Стоев направи две промени от мача с Александрия (3:2), като Божидар Краев и Веселин Минев смениха контузилия се Джереми де Ноойер и Мики Орачев. Юношеският национал пропусна последните две срещи, тъй като бе на лагер с трикольорите до 19 години.

Роман Прохазка действаше на позицията вътрешен халф до Георги Костадинов, а Мехди Бурабия води отново атаката. Сините започнаха по-добре, но първи получиха гол. Писас с красиво изпълнение даде аванс на румънците в 26-ата минута. Франсис Нар вкара своето първо попадение за сините в 30-ата минута, когато майсторски финтира защитник и изравни. 120-секунди след това Сърджан Лукин вкара втория си гол във втори пореден мач като титуляр за столичани. Румънецът се разписа във вратата на бившия си тим след меле в наказателното поле на Поли.

В предишните контроли в Турция сините спечелиха с 2:0 над казахстанския Тобол, а след това и с 3:2 над украинския Александрия. Преди това в България надвиха с 6:0 Свиленград.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sundza
29.01.2016 21:45

Трябваше да сложите снимката на Гонзо и седящия до него Петев. Такива конспирации и спекулации щяха да се вихрят в момента, а темата щеше да стои най-малко месец *lol**lol**lol*