Диара се отказва от голяма заплата заради Левски

10:52
Диара се отказва от голяма заплата заради Левски
Доскорошната звезда и капитан на Анталияспор Ламин Диара е обявил готовност да намали 4 пъти заплатата си, за да играе в Левски
 
Както единствен „Меридиан Мач" написа, сенегалският нападател е трансферна цел № 1 на „сините". Диара, който е известен като Черната мамба, не играе редовно в Анталия от началото на сезона, след като клубът привлече носителя на КЕШ с Барселона и Интер Самуел Eто'o. Камерунецът измести Диара от състава и той иска да избяга. От лагера на „сините" разкриха, че нападателят е готов да доиграе сезона на „Герена" срещу 8 000 евро на месец. За сравнение той получава по 32 000 евро в Анталияспор.
 
Очаква се максимум до края на седмицата Левски да се спре на централен нападател. Както съобщихме, освен Ламин Диара, в полезрението на „сините" е и хърватинът Анте Рукавина. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

RMRM7
29.01.2016 15:45

В А група футболист като Диара в момента няма, по-добър е от Марселиньо, просто няма как да се конкурира със Самуел Ето“о,но ако дойде в Левски бъдете сигурни че това е новият Дембеле,особено срещу такива слаби отбори ще вкара доста голове,стига да е здрав

DuX4o0
29.01.2016 13:36

Напълно съм съгласен.Само печки водят...Изпускаме си юношите,заради тея *smile*

sundza
29.01.2016 12:28

Ау как звучи само - "да жертва парите заради Левски". Първо, на този ако му дадеш един молив и бял лист той не може да напише Левски, той не знае какво е Левски, че да се жертва. И второ, на 32г., ако не играе за пари, не виждам за какво ще да е. Тепърва кариера ли ще прави?!? Хърватина е по-вариант. Не ни трябват медийни трансфери от сорта "глей сега кой ше доведеме на Герена".

katal0neca
29.01.2016 23:40

На Диаби показателите не бяха кой знае какво дори и за българските стандарти. Изобщо не знам на кого е била гениалната идея да го доведе. На Китамбала статистиката беше по-добре в сравнение с тази на Диаби, ама и тя не беше кой знае какво като гледам са подобни тази на Диара с тази на този хърватин упоменат по-горе в статията. Докато този Диара макар, че е на 32 год. като му погледнеш статистиката е къде къде по-добра и то в доста по-класни първенства от тези, в които са били Китамбала и особено Диаби. На Диара 112 мача и 56 гола за Партизан и 103 мача и 39 гола за Анталияспор са доста по-впечатляващи като погледнеш и лигите, в които е играл. Затова казвам, че според мен е по-добрия вариант пред хърватина и може да свърши работа до края на сезона, а ако става може и за другия да се задържи и да се вземе някой по-млад през лятото с когото да го ротираме и съответно след това да го измести (макар, че не е сигурно, че изобщо ще го вземем този Диара). *wink*

sundza
29.01.2016 21:53

Бате, зависи от гледната точка. Ако ще гледаме статистики, то и на онези двамата, дето си заминаха, показателите им бяха супер за БГ стандартите, ама нали видя - единия с един гол, другия с едното желание да стане втория Дембеле... И кво - стегнаха куфарите. Много важна за успешно представяне в нов отбор е мотивацията. Аз поне такава не виждам у Диара. Не знам може и да греша, но сякаш ми омръзна да чакаме да мине сезона за да разберем грешим ли или не.

katal0neca
29.01.2016 13:57

Хърватина е на 29 години и като му гледам статистиката не е нищо впечатляващо, докато тоя Диара е с доста по-добра статистика и за Партизан и за Анталияспор. Така че, ако трябва да избирам между тези 2-мата, този път предпочитам да е африкенаца. Ако вкарва поне толкова, колкото е вкарвал до сега за предишните си клубове може да ни свърши работа до края на сезона, а може би и за другия докато се намери някой млад и перспективен.