Севиля и Валенсия са последните 1/2-финалисти за Купата на Краля

09:39
Севиля и Валенсия са последните 1/2-финалисти за Купата на Краля
Испанският Севиля се класира безпроблемно за полуфиналите от турнира за Купата на Краля. Играчите на Унай Емери записаха нова победа този път като гости с 3:0 над втородивизионния Мирандес и така с общ резултат 5:0 продължат напред в надпреварата. Висенте Ибора даде преднина за севилци още в 9-ата минута след точно изпълнение на 11-метров наказателен удар. След почивката гостите подпечатаха успеха си с нови две попадения на Хуан Муньос в 70-ата и Коке в 90-ата минути.
 
В другия четвъртфинал Валенсия също си осигури място в следващата фаза, елиминирайки Лас Палмас. След равенството 1:1 в първия двубой, игран на „Местая”, „прилепите” успяха да победят като гости с 1:0 при визитата си на Лас Палмас и по този начин да се класират за полуфиналите на надпреварата.
 
Освен Севиля и Валенсия, в борбата за трофея продължават още настоящият носител на Купата Барселона, както и тимът на Селта. Жребият за полуфиналите е по-късно днес. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

night_wolf1984
29.01.2016 12:09

първото полувреме валенсия ги смачкаха....второто се уплашиха и замалко Лас палмас не вкараха....Много плашливо играят Валенсия под ръководството на Невил....а да кажеш,че нямат материал...а те имат доста качествена селекция *smile*

DuX4o0
29.01.2016 10:07

Ще стане шоу на 1/2 финалите.И 3-те полуфиналите са еднакво класни и силни,а и имат минимален шанс да изненадат Барса : )