Барса е на полуфинал след нова победа срещу Атлетик Билбао (видео)

00:28
Барса е на полуфинал след нова победа срещу Атлетик Билбао (видео)
Барселона победи Атлетик Клуб Билбао с 3:1 на "Камп Ноу" в четвъртфинален мач реванш от турнира за Купата на Краля.

В първата среща възпитаниците на Луис Енрике спечелиха с 2:1 на "Сан Мамес".

Гостите нямаха какво да губят в днешната среща и започнаха силно. В 12-та минута гениален пас на Ариц Адуриц разсече отбраната на Барса и остави Иняки Уилиамс сам срещу Тер Щеген. Крилото на Билбао заобиколи стража и стреля под тялото му, откривайки резултата.

След този епизод Атлетик имаше превъзходство и пропусна няколко чисти голови положения.

През второто полувреме каталунците се събудиха и в 53-та минута Луис Суарес изравни. Головият пас бе дело на Лионел Меси.

Девет минути преди края Дани Алвеш центрира отдясно, а Жерар Пике надскочи противниковата защита и с глава препарира Яго.

В първата минута на даденото от съдията продължение на редовното време Неймар оформи крайния резултат с плътен удар от границата на пеналта.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

MaLkO_LuD94
28.01.2016 12:07

Хе хе добро утро *beer* За пореден път играем слабо първо полувреме второто беше на доста по-високо ниво и резултата не закъсня *thumb_up* Съдията спести и 2 червени картона на Балензиага и Суарес но това от което съм най-недоволен и играта на Иван Ракитич *cigarette* Все пак добра седмица за нас Атлетико и Реал сбъркаха за първенство + отпадането на Атлетико вчера и от купата а ние си печелим трудните мачове макар и трудно си ги взимаме което е много добре*thumb_up*

Red_Manc
28.01.2016 14:43

Аз дори се учудвам, че са пуснали статия. Задължително през лятото ни трябват двама класни централни защитници, че когато Вермаелен и Матьо играят заедно работата не е на добре.